Klimaatkampioen
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Telefoon en Abonnementen > Word een klimaatkampioen met Cartoon Network!

Word een klimaatkampioen met Cartoon Network!

Cartoon Network nodigt kinderen in Nederland uit om mee te doen in de strijd tegen klimaatverandering door aan te melden als klimaatkampioen. De gloednieuwe website van Cartoon Network klimaatkampioenen is een platform speciaal gemaakt voor kinderen. Kinderen die deel willen uitmaken van de oplossing van de klimaatcrisis door kleine uitdagingen aan te gaan. En die gezamenlijk een wereld van verschil kunnen maken voor onze planeet.

Cartoon Network klimaatkampioenen

Cartoon Network klimaatkampioenen is ontwikkeld in samenwerking met de wereldwijde milieuorganisatie WWF. De kern van de campagne is cartoonnetworkclimatechampions.com. Hier kunnen kinderen in een veilige omgeving leren over klimaatverandering. Ook worden ze geïnspireerd door andere jonge changemakers van over de hele wereld die positieve actie ondernemen om het probleem aan te pakken. Het belangrijkste is dat de website kinderen de kans geeft om zelf het verschil te maken door middel van dagelijkse uitdagingen, ontworpen om ze te inspireren en te motiveren om thuis, op school en in de buurt veranderingen aan te brengen.

Klimaatkampioen uitdagingen

De uitdagingen zijn gecategoriseerd op basis van verschillende thema’s. De belangrijke dagen over het klimaat niet worden vergeten, zoals Wereldmileudag op 5 juni en Wereldoceaandag op juni. Door de uitdagingen te voltooien verdienen de klimaatkampioenen digitale beloningen voor een virtuele tuin waar ze op kunnen passen en kunnen laten groeien.

In totaal zijn er meer dan 100 kleine acties en uitdagingen waar kinderen aan kunnen deelnemen. Ook zijn er leuke quizzen, games en video’s. Ze kunnen hun voortgang bijhouden via een wereldwijde activiteitenkaart, die live wordt bijgewerkt voor elke voltooide actie. De kaart laat zien hoe de klimaatkampioenen een verschil maken in Nederland en over de hele wereld, door een gemeenschap te creëren van jonge mensen die hun krachten bundelen voor het klimaat.

Wordt vandaag een Cartoon Network klimaatkampioen en maak een wereld van verschil! Stem af op Cartoon Network en cartoonnetworkclimatechampions.com voor meer informatie over hoe jij en je familie onze planeet kunnen helpen.

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

12 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics