Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > Eten & drinken > Mushie babyproducten koop je bij Rima Baby

Mushie babyproducten koop je bij Rima Baby

Stijlvolle producten voor de baby of babykamer zijn op meer plekken te koop. Er is echter geen enkele winkel die ik tegen ben gekomen die er zo’n groot feestje van maakt als Rima Baby. Niet alleen staat de webshop vol met prachtige artikelen, maar is er ook nagedacht over de gezondheid van de kinderen. Zo vind ik er geen enkel eetsetje met bamboe* of melanine* maar zijn ze van 100% BPA-vrij polypropyleen plastic. Dat wil ik en jij dus ook. Lees er meer over in dit artikel.

Mushie

Het merk Mushie staat bekend om hun babyproducten gemaakt van eco-vriendelijke siliconen die BPA-vrij en vrij van chemicaliën en giftige stoffen zijn. Heel erg gewild zijn de slabbetjes met opvangbakjes beschikbaar in allerlei natuurlijke kleuren en vrolijke prints. De verstelbare nekbevestiging, de diepe opvangbak en het makkelijk afneembare siliconen materiaal maken de slabbetjes multifunctioneel. Een Mushie slabbetje is dus onmisbaar voor jou en jouw kleintje.

Tip: een Mushie slabbetje is erg leuk als kraamcadeau!

Bordje, beker, kommetje en bestek

Ofschoon de slabbetjes dus de publiekstrekker zijn van Mushie zijn er ook nog andere prachtige eetartikelen voor baby’s en jonge kinderen. Zo tref ik in de webshop van Rima Baby bordjes, bekers, kommetjes en bestek aan welke zijn gemaakt van 100% BPA-vrij polypropyleen plastic, want drinken uit een beker die je in elkaar zou kunnen drukken is alles behalve handig. Zeker voor een klein kindje.

Wat Mushie vooral leuk maakt zijn de neutrale kleuren die prachtig met elkaar matchen. Hierdoor maakt het eigenlijk nooit uit welk bordje of bekertje je uit de kast pakt en op tafel zet. Caramel, Woodchuck en Smoke hebben een iets uitgesprokenere spraak maar dat maken Vanille en Mosterd weer helemaal goed als “neutrale” kleuren. Mijn advies is dan ook om lekker te mixen en matchen om er elke keer weer een feestje van te maken.

Speelgoed en verzorgingsartikelen

Buiten de eetspullen om heeft Mushie ook nog speelgoed en swaddles op de markt gebracht. Hierdoor creëer je rust en eenheid in huis. Wel zo prettig want met een baby in huis staat er al gauw meer dan je wellicht van te voren had gedacht.

Wat vinden wij ervan?

Iedereen die bij ons huis naar binnen stapt weet dat wij voor kwaliteit en stijlvolle producten kiezen. Niet alleen staan er designmeubelen in de woonkamer en dekken we de tafel met Villeroy & Boch servies maar kiezen we ook voor kleine items de meest elegante artikelen. Naast onze dure smaak vinden we het ook belangrijk om voor kwaliteit te gaan Daarmee bedoel ik dus producten die goed zijn voor ons.

Nu Evi op een leeftijd zit dat ze mee-eet zijn we dan ook erg blij met de uitgebreide collectie van Mushie.
Het slabbetje hebben we wel al geprobeerd maar is nog niet zo’n succes aangezien Evi half ligt / half zit in haar babynestje aan tafel. Mocht ze eens kwijlen en ze heeft het slabbetje wat langer om dan is ze vervolgens helemaal nat achter op haar hoofdje en in haar nek. Daarnaast is hij ook nog ietwat aan de grote kant voor haar. Maar gelukkig groeit ze als kool en ontwikkelt zich in razendsnel tempo dus ik verwacht dat ze over niet al te lange tijd zelf gaat zitten en de slabber volop gebruikt gaat worden.

Voor nu doen we het gewoon nog even met het prachtige servies dat we gekregen hebben van Rima Baby voor deze review en omdat we het zo prettig vinden hebben we het uitgebreid op eigen kosten.

Lees ook:

Wat is het lievelingseten van jouw baby?

* Recent onderzoek laat zien dat er bij servies van bamboe en melamine soms een stof, genaamd formaldehyde, vrij kan komen. Dit kan leiden tot maagzweren en vooral jonge kinderen zijn daar extra gevoelig voor. Mocht je toch eetsetjes hebben met bamboe/mais gebruik deze dan niet voor eten en drinken. Mocht je eet gerei hebben met melamine dan kun je deze gebruiken voor eten/drinken dat koud is en voor kinderen ouder dan 3 jaar.

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

6 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics