Thuisleven.com
LIDL nieuwe spaaractie voor GRATIS SafariMini’s bij Lidl!
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Spaaracties > Spaaracties lopend > LIDL nieuwe spaaractie voor GRATIS SafariMini’s bij Lidl!

LIDL nieuwe spaaractie voor GRATIS SafariMini’s bij Lidl!

Ontvang nu GRATIS SafariMini’s bij Lidl! Ontdek jij alle 10 SafariMini’s? Ga je voor de zebra, ben je een krachtige olifant of misschien wel een lachebekje zoals de hyena? Verzamel alle 10 SafariMini’s en leer alles over jouw favoriet.

Spaar voor GRATIS SafariMini’s bij Lidl!

Bij elke €10,- aan boodschappen ontvang je één spaarzegel. Spaar voor GRATIS SafariMini-knuffels! Met 18 zegels heb je al een volle spaarkaart en kun je een GRATIS Mini naar keuze uitzoeken in de winkel.

De spaaractie van de SafariMini’s loopt vanaf 12-02-2024 t/m 07-04-2024. Een volle spaarkaart kan ingeleverd worden (zolang de voorraad strekt) t/m 21-04-24.

Maak je SafariMini’s verzameling compleet!

Kom naar de winkel en maak je SafariMini’s verzameling helemaal compleet met de SafariMini’s koffer! Haast je naar jouw dichtstbijzijnde Lidl-winkel en koop je SafariMini’s koffer voor slechts €3,99. Bewaar al je gespaarde SafariMini’s hierin en neem ze gemakkelijk overal mee naartoe. Laat ze racen op de racebaan in de koffer en versier je koffer met de meegeleverde stickers!

Doe je mee met de safari?

Download nu de GRATIS SafariMini’s app en beleef avonturen met je favoriete SafariMini. Ga samen met hen op reis langs diverse spellen. Spaar je favoriete SafariMini en scan de QR-code op het kaartje dat aan je SafariMini hangt om het bijbehorende spel in de app te ontgrendelen. Verzamel alle 10 SafariMini’s en ontdek alle 10 verschillende spellen!

Gratis download

Download hier de gratis kleurplaat.

Website

Via LIDL supermarkt

Eerdere spaaracties:

Spaarkaart en spaaractie LIDL AchtertuinMini's.

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Spaar jij mee met de LIDL spaaractie?

Bron afbeelding: Voedingscentrum/ LIDL supermarkt

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics