Spaaractie AH to go gratis broodje, koffie, croissant
Thuisleven.com > Spaaracties > Spaar voor gratis AH to go producten

Spaar voor gratis AH to go producten

Spaar voor gratis AH to go producten. Dit geldt voor alle belegde broodjes, een stuk fruit (alle soorten), sap of smoothie, alle varianten koffie en thee en croissants.

Specifieke actievoorwaarden: 

Vanaf 1 januari in de AH app.

  1. Download de app en log simpel en snel in, met je AH profiel
  2. Scan je klantenkaart in de app en bij de scan & go kassa in de winkel
  3. Na vijf aankopen van hetzelfde product is je spaarkaart vol. De volgende keer krijg je het product dan helemaal gratis.

NIEUW: TAP TO GO

Shoppen bij AH to go wordt nog sneller met Tap to go. Met dit nieuwe winkelconcept shop je straks in steeds meer AH to go’s, zonder kassa of pinpas. Dus we hebben ’t alvast in de AH to go app geïntegreerd. Je hebt alleen een tap to go-kaart nodig. Koppel ‘m aan je AH-account en je vindt al je producten in deze app terug. En bonus: ook zo spaar je voor gratis producten!

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees meer

Thuisleven op Social Media

Je kunt Thuisleven ook vinden op FacebookTwitterInstagramPinterestYoutubeTikTokBloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je ons ook gaat volgen…

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2 reacties