Uitjeszegel
Thuisleven.com > Spaaracties > Spaar voor het tweede toegangskaartje gratis met de AH app

Spaar voor het tweede toegangskaartje gratis met de AH app

Spaar vier keer een (digitale) uitjeszegel bij elkaar om een 2e toegangskaartje gratis te ontvangen. Deze kun je inruilen bij o.a. de sauna, dierentuin, pretpark, bioscoop of museum van ruim 300 adressen.

Specifieke actievoorwaarden 

Bij Albert Heijn ontvang je bij iedere 10 euro die je besteed een digitale Uitjeszegel. Bij vier Uitjeszegels is je spaarkaart vol. Deelnemers kunnen zowel fysiek, via plakzegels en een spaarkaart, als digitaal in de Albert Heijn app, sparen bij deze Actie. De geldigheid van de toegangskaartjes verschilt per uitje. Let hierbij op de geldende Covid maatregelen.
De Actie loopt van 5 juli 2021 tot en met 22 augustus 2021.  Volle spaarkaarten kunnen van 5 juli 2021 t/m 9 januari 2022 online worden verzilverd in de AH app of op www.ah.nl/uitjes voor een 2e toegangskaartje voor alle deelnemende uitjes.

Website

via Albert Heijn acties

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat het besparen op items erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke actie’s wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

5 reacties

  • Blij dat het niet alleen digitaal is, maar gelukkig dat AH ook de gewone fysieke plak kaart nog hebben.

  • Ik ben zelf geen voorstander meer van uitprinten ivm het milieu. Bij twijfel bel ik het bedrijf in kwestie (waar je heen wilt gaan) even op en vraag dan of het ook echt noodzakelijk is in sommige gevallen hebben ze toch evht een geprinte versie nodig (het is me ook 2 keer gelukt om het gewoon door te mailen zodat het milieu alsnog niet belast wordt).