Thuisleven.com > Korting & Spaaracties (inclusief Geld Terug Actie) > Spaar voor het tweede toegangskaartje gratis

Spaar voor het tweede toegangskaartje gratis

Product: 2e kaartje voor sauna, dierentuin, pretpark, bioscoop of museum gratis bij ruim 300 adressen

Specifieke actievoorwaarden: Bij Albert Heijn ontvang je bij iedere 10 euro die je besteed een AH Uitjeszegel. Bij vier Uitjeszegels is je spaarkaart vol. Op de site bestel je je kaartjes met de promotiecode: AHUITJES-NH en na betaling ontvang je de e-tickets in je mailbox. Deze neem je geprint met de volle spaarkaart mee naar je gekozen uitje.
De Uitjeszegels ontvang je t/m 18 augustus 2019.

Website: via Albert Heijn

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

2 reacties

    • Ik ben zelf geen voorstander meer van uitprinten ivm het milieu. Bij twijfel bel ik het bedrijf in kwestie (waar je heen wilt gaan) even op en vraag dan of het ook echt noodzakelijk is in sommige gevallen hebben ze toch evht een geprinte versie nodig (het is me ook 2 keer gelukt om het gewoon door te mailen zodat het milieu alsnog niet belast wordt).