Thuisleven.com > Kerst & Oud en Nieuw > Het Albert Heijn Winterdorp inspiratie artikel

Het Albert Heijn Winterdorp inspiratie artikel

De spaaractie van Albert Heijn

Inmiddels heb ik al een paar huisjes en figuurtjes van de Magische Winterdorp spaaractie verzameld. Ik wil het na Pakjesavond op gaan bouwen op de plek waar nu de Pakjeshaard staat. Nu stond er bij aanvang van de spaaractie een handige display in ons Albert Heijn filiaal met de bijbehorende bouwplaten en LED- lampjes. Die kast is helaas verdwenen want ik wilde graag de Mini kerstboompjes er ook bij aanschaffen. En wellicht wel meer bouwplaten, want ik ben zelf niet zo creatief. Die verzamelplaat wordt trouwens gratis verstrekt bij bepaalde boodschappen, momenteel bij 3 stuks AH borrelhapjes, spreads & dips. Ik heb de lezers van Thuisleven om hulp gevraagd. Ze willen graag hun foto van het Winterdorp en eventuele tips en inspiratie met je delen.

Het Magische Winterdorp van onze lezers

Rochelle deelt foto’s van het winterdorp van haar moeder, vervaardigd met platen van de Intratuin.

Frank heeft een rond winterdorp gemaakt met gebruik van de bouwplaat, boompjes en bankjes van Albert Heijn.

Robert wil zelf een video van zijn winterdorp met ons delen. Hij deed veel aanpassingen met de lantaarns van de Action en de deco snippers zijn een mixzakje van de Stox.

Onno heeft het antwoord op mijn vraag waarom de lampjes bij anderen zo stralen: “Gaatje boren 4,5mm door prieeltje en see it shine!”

Patricia’s dochter (9) heeft wel een heel mooi verlicht winterdorp met de LED lampjes van Albert Heijn. En een prachtige overzichtsfoto met haar kerstboom erbij.

Marion heeft dankzij haar moeder en zus al een hele vensterbank vol staan met miniaturen

Miranda heeft de kerstboom al opgetuigd. Dit jaar lopen de Drie Wijzen eerst door het Winterdorp alvorens ze bij de Jozef en Maria in de Kerststal aankomen.

Réwana heeft de LED lampjes door de bouwplaat gestoken en heeft de boompjes wel op de kop getikt. En is intussen al weer verder met sparen van de miniaturen.

Nancy heeft met de bouwplaten hoogteverschil in haar winterdorp weten te creëren. De lantaarnpalen, straatverlichting heeft bij de Action vandaan.

Tamara heeft haar eigen kerstdorp en verlichting van zolder gehaald en ingericht met de miniatuurhuisjes en kerstfiguren van Albert Heijn.

Linda’s kinderen sparen zelf voor de mini’s en spelen er lustig op los aan de omgevallen miniatuurhuisjes te zien.

Het winterdorp van Sandra van ZoSan & Co

Linda van Go or No Go heeft twee platen gebruikt omdat ze het anders te vol vindt

Nathalie heeft haar winterdorp onder een stolp staan en deelt meer leuke Kerst stolpen op VolgMama

En tenslotte bundelt Judith van Hip & Hot een aantal originele mogelijkheden met de winterdorp-mini’s als een slinger en een stolp.

Mijn en jouw Winterdorp

Mijn winterdorp ligt nog netjes opgeborgen in zijn opbergdoos. De tweewekelijkse boodschappen zijn zojuist bezorgd en ik heb mijn collectie weer uit weten te breiden. Mocht jij je creatieve winterdorp willen delen, stuur dan een berichtje of reageer onder het vastgezette Facebookbericht. Dan vul ik graag dit inspiratie artikel aan.

Heb je het Zaanse -huisje al geknutseld?

 

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

26 reacties