Thuisleven.com > Spaaracties > Het Magische Winterdorp spaaractie

Het Magische Winterdorp spaaractie

Product Winterdorp

Spaar je Magische Winterdorp bij elkaar met 45 verschillende mini’s

Specifieke actievoorwaarden 

Deze spaaractie loopt vanaf maandag 25 november tot en met dinsdag 24 december 2019. Bij iedere €15 aan boodschappen krijg je 1 Winterdorp-mini. Er zijn 45 mini’s waarvoor je kunt sparen. Deze kunnen worden bewaard in een Winterdorp Bewaardoos (2,99). Ook kunnen de mini’s worden gepresenteerd via een Winterdorp Verzamelplaat (0,49) met LED lampjes (1,59) en mini kerstboompjes (0,79).

Winterdorp LED lampjes en verzamelplaat

Neem een kijkje in het Winterdorp inspiratie artikel. Daar kan je zien wat andere mensen met de miniatuurhuisjes en figuren hebben gemaakt.

De kritische noot

Er is kritiek op deze spaaractie. Het is niet goed voor het milieu en mensen ontkomen bijna niet aan de miniaturen. Albert Heijn weerlegt een deel van de kritiek. De miniaturen zijn vervaardigt van een duurzaam plastic en verpakt in papier. Door de verzameldoos kun je meerdere jaren plezier van het Winterdorp hebben. Met het organiseren van ruilmiddagen en de verzamelton in het filiaal wordt voorkomen dat de miniaturen in de prullenbak verdwijnen.
Ik lees dat mensen ze ongevraagd met de online bestelling ontvangen. Ze zijn er niet van op de hoogte dat je bij de laatste stap alle flyers, gratis producten en spaaracties uit kunt vinken. En dat kinderen deze miniaturen willen verzamelen dat kan ik mij goed indenken. Met een paar speelfiguren of miniatuurhuisje kan je al een leuke decoratie of speeldorp maken.

Website Winterdorp spaaractie

Via Albert Heijn
Lees meer over lopende spaaracties

Aanvullende informatie

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de 200 leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

22 reacties