Thuisleven.com
Wednesday het eerste seizoen.
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Series > Wednesday seizoen 1: een duik in het bovennatuurlijke mysterie

Wednesday seizoen 1: een duik in het bovennatuurlijke mysterie

Ben je een fan van het duistere en mysterieuze? Dan heb je geluk! Het langverwachte eerste seizoen van Wednesday is nu beschikbaar op DVD en Blu-ray™. Gecreëerd door niemand minder dan de legendarische regisseur Tim Burton, neemt deze serie je mee op een betoverende reis vol bovennatuurlijke avonturen. In dit artikel duiken we dieper in op wat je kunt verwachten van dit spannende seizoen.

Een duistere serie met Emmy© Bekroningen

Wednesday Addams, het iconische personage uit de Addams Family, staat centraal in dit nieuwe hoofdstuk. Gespeeld door de getalenteerde Jenna Ortega, neemt Wednesday je mee naar de duistere gangen van de Nevermore Academy. Met een cast vol bekende namen, waaronder Gwendoline Christie en Catherine Zeta-Jones, is deze serie bekroond met maar liefst vier Emmy© Awards.

Het avontuur begint

Het verhaal begint wanneer Wednesday Addams haar intrede maakt op de Nevermore Academy. Daar leert ze niet alleen haar paranormale krachten te beheersen, maar stuit ze ook op een reeks angstaanjagende moorden die de stad teisteren. Gewapend met haar scherpe geest en ongebruikelijke vaardigheden, gaat Wednesday op onderzoek uit om het mysterie te ontrafelen dat haar ouders 25 jaar geleden in de problemen bracht.

Beschikbaarheid en details

Het eerste seizoen van Wednesday is verkrijgbaar op DVD en Blu-ray™ vanaf 27 maart. Met een speelduur van 480 minuten belooft dit seizoen je mee te slepen in een wereld vol spanning en mysterie. De serie is beschikbaar in meerdere talen, waaronder Engels, Spaans en Frans, en wordt ondersteund door ondertitels in dezelfde talen. Geschikt voor kijkers vanaf 14 jaar, is Wednesday verdeeld door Warner Bros. Discovery Home Entertainment.

Win 1 Blu-Ray van Wednesday

Thuisleven mag 1 Blu-Ray van Wednesday verloten onder de de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 12-5-2024.

Lees ook:

Welk karakter van de Addams Family spreekt jou het meest aan?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

34 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics