Ontdek vijf spannende nieuwe releases van Warner Home Entertainment.
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Series > Ontdek vijf spannende nieuwe releases van Warner Home Entertainment

Ontdek vijf spannende nieuwe releases van Warner Home Entertainment

Ontdek vijf spannende nieuwe releases van Warner Home Entertainment die je niet mag missen! Van de duistere straten van Gotham tot het beklemmende Gilead, beleef opnieuw avonturen met je favoriete helden: Batman: The Doom That Came to Gotham, Pretty Little Liars: Original Sin, DC Stargirl, The Flash en The Handmaid’s Tale. Warner Bros. heeft deze maand voor elk wat wils.

BATMAN: THE DOOM THAT CAME TO GOTHAM releases

Mis het huiveringwekkende en bizarre verhaal van BATMAN: THE DOOM THAT CAME TO GOTHAM niet, verkrijgbaar op Blu-ray™ vanaf 21 juni. Deze unieke combinatie van Batman’s wereld met klassieke kosmische horror fictie neemt je mee op een reis waar Bruce Wayne terugkeert naar Gotham City. Daar staat hij tegenover een internationaal trio weeskinderen die verschillende versies van Robin vertegenwoordigen. Op de Noordpool stuit Bruce op een apocalyptische sekte met oude magische krachten die van plan is Gotham te vernietigen.

PRETTY LITTLE LIARS: ORIGINAL SIN SEIZOEN 1

Op zoek naar mysterie en intrige? Dan is PRETTY LITTLE LIARS: ORIGINAL SIN SEIZOEN 1 op DVD een absolute aanrader. Verkrijgbaar vanaf 21 juni, volgt dit donkere coming-of-age-drama een groep diverse tieners die het doelwit zijn van een mysterieuze wraakzuchtige vijand. Ze moeten boeten voor de zonden van hun ouders twintig jaar geleden en hun eigen zonden. Betreed een nieuwe stad met een nieuwe generatie “Little Liars” en ontdek de geheimen die hen achtervolgen.

DC STARGIRL SEIZOEN 3

Ga mee op avontuur met DC STARGIRL SEIZOEN 3, verkrijgbaar op DVD en als boxset vanaf 21 juni. Courtney Whitmore (Brec Bassinger) en haar stiefvader Pat Dugan (Luke Wilson) leiden een bijzondere groep jonge superhelden die de erfenis van het allereerste Super Hero-team van DC, de Justice Society of America, voortzetten. In dit seizoen herrijst Starman (Joel McHale) uit de dood en biedt hij Courtney training aan. Maar een moordmysterie onthult duistere intenties en schokkende geheimen die Courtney, Pat en Starman op de proef stellen.

THE FLASH SEIZOEN 8

Mis het nieuwste seizoen van THE FLASH niet! SEIZOEN 8 is verkrijgbaar op DVD, Blu-ray™ en DVD-boxset vanaf 21 juni. Flash krijgt te maken met oude vijanden en nieuwe rivalen in Central City, met de hulp van Team Flash in S.T.A.R. Labs en zijn dierbaren. Seizoen 8 trapt af met vijf afleveringen genaamd “Armageddon,” waarin personages uit de gehele Arrowverse samenkomen voor een spectaculair avontuur.

THE HANDMAID’S TALE SEIZOEN 5

Verlies jezelf in het aangrijpende verhaal van THE HANDMAID’S TALE SEIZOEN 5, verkrijgbaar op DVD vanaf 21 juni. June wordt geconfronteerd met de gevolgen van het doden van Commandant Waterford, terwijl ze worstelt met haar identiteit en doel. In Toronto probeert weduwe Serena aandacht te krijgen voor haar situatie, maar de invloed van Gilead sijpelt langzaam door in Canada. Commandant Lawrence werkt samen met Nick en Tante Lydia om Gilead te hervormen en de macht over te nemen. Ondertussen blijven June, Luke en Moira op afstand vechten tegen Gilead en zetten ze hun missie voort om Hannah op te sporen en te redden. Mis deze meeslepende seizoensfinale niet!

Lees ook:

Welke releases zou jij graag willen kijken?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

26 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics