Thuisleven.com
Het tiende seizoen van The Curse of Oak Island, de ultieme zoektocht.
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Series > Het tiende seizoen van The Curse of Oak Island, de ultieme zoektocht

Het tiende seizoen van The Curse of Oak Island, de ultieme zoektocht

Januari staat in het teken van Mystery Season en de release van het tiende seizoen van The Curse of Oak Island. Hier proberen de Lagina broers het 227 jaar oude mysterie van Oak Island op te lossen. Voor de Canadese kust, in Nova Scotia, ligt Oak Island. Eeuwenlang wordt er al beweerd dat er in de bodem van dit mysterieuze eiland de meest bizarre schatten begraven liggen. Zijn dat allemaal indianenverhalen? Of is dit eiland echt een goudmijn? Zie het vanaf dinsdag 17 januari elke week om 20.30 uur op History Channel in het epische tiende seizoen van de documentaireserie The Curse of Oak Island. 

Over The Curse of Oak Island seizoen 10

In het gedenkwaardige 10e seizoen van The Curse of Oak Island keren de broers Rick en Marty Lagina samen met hun team terug. Samen leveren ze de meest strategische inspanning ooit om het 227-jarige mysterie van Oak Island op te lossen. Nadat het team een jaar geleden in de Money Pit sporen van zowel zilver als goud vond, gaan ze samenwerken met geowetenschapper. Dr. Ian Spooner om de exacte locatie van de mogelijke schat te bepalen. Ondertussen zorgt een nieuwe kernbooroperatie voor meerdere ongelooflijke doorbraken. Waaronder de ontdekking van door de mens gemaakte tunnels en kamers die mogelijk verband houden met de schat.

Voor de eerste keer tijdens hun zoektocht dalen de broers af. Ze verkennen een oude schacht die mogelijk verbonden is met de originele Money Pit. Marty en Alex Lagina reizen naar Engeland, waar ze verbluffende nieuwe verbindingen zullen leggen tussen het mysterie van Oak Island en de Tempeliers die de theorie van wijlen auteur Zena Halpern ondersteunen dat de middeleeuwse religieuze orde meer dan zeven eeuwen geleden echt een schat op het eiland heeft begraven. Terwijl het team onderzoek doet, zullen ze vondsten doen die de tijdlijn van het mysterie verder terug kan doen schuiven dan iemand ooit had kunnen vermoeden. In alle opzichten is seizoen 10 klaar om het meest historische, spannende en gedenkwaardige tot nu toe te worden voor de ‘Fellowship of the Dig!’. Seizoen 10 bestaat uit 26 afleveringen van 60 minuten en is onderdeel van Mystery Season. 

Lees ook:

Kijk jij graag series?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

30 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics