Thuisleven.com
RIES Herbal Femme kruidenextract met engelenwortel
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Alcoholvrije dranken > Omarm je vrouwelijkheid op Internationale Vrouwendag met RIES Herbal Tea

Omarm je vrouwelijkheid op Internationale Vrouwendag met RIES Herbal Tea

Het duurt nog even, maar zoals je waarschijnlijk weet is het op 8 maart weer Internationale Vrouwendag. Dé dag dat de vrouw in het middelpunt staat en we onze vrouwelijkheid vieren! We omarmen zelfs onze hormonen die af en toe alle kanten op gaan, maar wat als we daar een handje bij kunnen helpen? RIES Herbal Tea werkt vitaliserend, ontgiftend en gaat huidveroudering tegen. De thee biedt dagelijkse ondersteuning binnen een gezonde levensstijl. Deze oolongthee heeft de bijzondere eigenschappen van groene en zwarte thee gecombineerd: het vitaliserende van zwarte thee en het ontgiftende van groene thee. Naast de oolong basisthee biedt RIES ook diverse kruidenextracten aan zodat je de thee af kunt stemmen op je eigen behoeften. Zo heeft RIES bijvoorbeeld het Herbal Femme kruidenextract met engelenwortel. Dit extract stimuleert de bloedaanmaak, verbetert de hormoonbalans en verbetert bijvoorbeeld ook de haarwortels en nagels.

Herbal Tea – RIES basisthee

RIES Herbal Tea heeft bijzondere eigenschappen: het werkt vitaliserend en ontgiftend, en gaat huidveroudering tegen. De thee biedt een dagelijkse ondersteuning binnen een gezonde levensstijl. Onze oolongthee is afkomstig van onze eigen theeplantage in Guangxi, China. Deze regio kenmerkt zich door een stabiel klimaat dat perfect is voor oolongthee. Zo kunnen we altijd dezelfde hoogwaardige biologische oolongthee vol energie garanderen. Oolongthee combineert de positieve effecten van groene en zwarte thee: het vitaliserende effect van de zwarte thee en het ontgiftende effect van de groene thee.

Zet een kop oolongthee met 1 gram RIES Herbal Tea en laat het 2 à 3 minuten trekken

RIES Herbal Femme kruidenextract met engelenwortel

RIES Herbal Femme kruidenextract met engelenwortel

Dit extract met engelenwortel draagt bij aan een betere bloedaanmaak. Het wordt ook wel vrouwenginseng genoemd, omdat het goed is voor vele ziekten die alleen vrouwen kunnen krijgen. Het verbetert de bloedcirculatie in de vrouwelijke geslachtsorganen, is een stimulans voor de baarmoeder, werkt menstruatiebevorderend en krampwerend. Daarnaast helpt het bij hormonale acné en hormonale eczeemklachten. Dit komt onder andere doordat het rijk is aan vitamine B, waaronder B12. Het verbetert de kwaliteit van de haarwortel en de nagels, zorgt voor sterkere botten en verbetert de conditie van spieren.
Contra-indicatie: niet gebruiken bij diarree en een opgeblazen gevoel. Bij zwangerschap alleen gebruiken onder begeleiding van een deskundige herbalist.

Voeg dagelijks aan 2 koppen thee 3 druppels toe voor een betere hormoonbalans en minder vrouwenklachten

Win RIES oolongthee, het Femme kruidenextract en thee-ei

Lees ook:

Heb jij al eens van RIES Herbal Tea gehoord?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

40 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics