Thuisleven.com
I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie.
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Biografie > I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie

De fans van Whitney Houston kunnen hun hart weer ophalen want er komt een nieuwe film van de bekende ster uit. In de film I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie neemt je mee op een emotionele, turbulente reis door het leven en de carrière van de popster.

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie is een nieuwe film over popicoon Whitney Houston. Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker) schittert als Whitney Houston in de muzikale biopic die gebaseerd is op het leven en de muziek van de legendarische zangeres. De film, geregisseerd door Kasi Lemmons (Harriet) naar een scenario van de voor een Oscar®-genomineerde Anthony McCarten (Bohemian Rhapsody), neemt je mee op een emotionele, turbulente reis door het leven en de carrière van Houston.

Informatie

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie
Release datum: 22 december
Label: Universal Pictures
Genre: Drama, muziek, biografisch
Land: VS
Gesproken taal: Engels
Cast: Naomi Ackie, Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams, Clarke Peters
Regisseur: Kasi Lemmons

Lees ook:

Heb jij The Whitney Houston Movie gezien?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

38 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics