I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie.
Thuisleven.com > Boeken & Films (volwassenen) > I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie.

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie.

De fans van Whitney Houston kunnen hun hart weer ophalen want er komt een nieuwe film van de bekende ster uit. In de film I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie neemt je mee op een emotionele, turbulente reis door het leven en de carrière van de popster.

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie.

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie is een nieuwe film over popicoon Whitney Houston. Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker) schittert als Whitney Houston in de muzikale biopic die gebaseerd is op het leven en de muziek van de legendarische zangeres. De film, geregisseerd door Kasi Lemmons (Harriet) naar een scenario van de voor een Oscar®-genomineerde Anthony McCarten (Bohemian Rhapsody), neemt je mee op een emotionele, turbulente reis door het leven en de carrière van Houston.

Informatie.

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie.
Release datum: 22 december.
Label: Universal Pictures.
Genre: Drama, muziek, biografisch
Land: VS
Gesproken taal: Engels
Cast: Naomi Ackie, Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams, Clarke Peters
Regisseur: Kasi Lemmons

Lees ook:

Heb jij The Whitney Houston Movie op je verlanglijstje staan?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

38 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics