Thuisleven.com
JURASSIC WORLD DOMINION de dino-film van het jaar.
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Avontuur > JURASSIC WORLD DOMINION de dino-film van het jaar

JURASSIC WORLD DOMINION de dino-film van het jaar

Haal JURASSIC WORLD DOMINION, met 14 minuten nooit eerder vertoonde beelden. Een alternatieve opening. Meer dinosaurussen en meer actie, sinds vandaag in huis op Digital, 4K Ultra HD en Blu-ray™. Daarnaast komt de film ook op dezelfde datum uit op DVD van Universal Pictures Home Entertainment. Het kolossale zomeravontuur van Amblin Entertainment en Universal Pictures heeft wereldwijd meer dan 950 miljoen dollar aan kaartjes verkocht. Stond in het releaseweekend in 72 markten wereldwijd bovenaan de box-office charts en brak in 16 markten franchiserecords. De film kreeg een CinemaScore van “A-“. Naast de Extended cut (niet beschikbaar op DVD) bevat deze exclusieve speciale editie boeiende content van achter de schermen over het maken van de film van begin tot eind, de originele korte film Battle at Big Rock, en nog veel meer, voor de perfecte filmavond thuis.

JURASSIC WORLD DOMINION

Twee werelden botsen als de epische saga die begon met Jurassic Park komt tot een grootse conclusie in JURASSIC WORLD DOMINION. Geregisseerd door Colin Trevorrow en geproduceerd door Steven Spielberg speelt zich af vier jaar na de vernietiging van Isla Nublar, wanneer er weer dinosaurussen op aarde rondlopen. Oog in oog met de catastrofale gevolgen van een planeet die opnieuw wordt gedomineerd door prehistorische roofdieren, verenigen twee generaties Jurassic-helden zich als artsen Ellie Sattler (Laura Dern), Ian Malcolm (Jeff Goldblum) en Alan Grant (Sam Neill) om zich bij Owen Grady (Chris Pratt) en Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) aan te sluiten voor een ongelooflijk avontuur dat het lot van mens en dinosaurus voor eens en voor altijd zal bepalen.

Informatie

JURASSIC WORLD DOMINION.
Cast: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Jeff Goldblum, Sam Neill, DeWanda Wise, Mamoudou Athie, BD Wong en Omar Sy.
Kijkwijzerleeftijd: 12 jaar.
Productiejaar: 2022.
Verkrijgbaar op Digital, 4K Ultra HD en Blu-ray™

Lees ook:

Welke Jurassic World film is jouw favoriet?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

25 reacties

 • Heb alle films van deze reeks gezien. Ze hebben dit wel echt uitgemolken…
  De allereerste Jurassic Park film blijft veruit de beste. Een echte klassieker. Deze maakte enorm indruk op mij als jonge tiener. Het verhaal, de opbouw, de acteurs, de suspense… Echt top !

 • Zelf heb ik geen favoriet, maar mijn bonuszoon wel. Hij zou met zijn vader naar de bioscoop om de film te gaan zien. Dit is door allerlei dingen (o.a. de afstand tussen woonplaatsen, zijn beperkingen, het niet kunnen combineren met andere afspraken, een operatie plus hersteltijd en vakanties van beiden) niet gelukt. Daarom zou ik graag voor hem de dvd willen winnen, hij is binnenkort jarig waardoor dat een leuk extraatje zou zijn . Hij vindt alle Jurassic films helemaal geweldig, mijn ding is het echt niet, al vind ik Jeff Goldblum wel een goede acteur.. Dan kan hij de film zelf alvast kijken en wordt dan ongetwijfeld met kerst ook opgezet, er moet ook iemand voor het diner zorgen dus dat komt dan helemaal goed… 🙂

 • Geweldig, hier wil ik heel graag aan meedoen. De dino’s helemaal gek zijn we ervan. En zeker de eerste is al weer een tijd geleden. Maar de laatste en deze daar zit ook een aardige tijd tussen. Heerlijk om met z’n allen weer eens te kijken naar een reuze leuke film. Heel graag doe ik mee.

 • De eerste film vind ik nog steeds het mooiste.
  Ik doe erg graag mee voor deze geweldige film Groetjes van Anneliese de Waal

 • Ow dit lijkt me geweldig! Ik heb nog geen een film gezien (kwam er toevallig niet van) en zou ze nu allemaal achter elkaar kunnen binge watchen, joepie

 • Ik heb alle films van Jurassic Park allemaal gezien .
  Deze zou ik ook graag willen zien, spannend…!!!
  Ik volg bloglovin en waag een kansje.

 • Ook voor mij is dit de eerste film. Het was toen helemaal nieuw en indrukwekkend, en ik was nog best jong. Heeft indruk gemaakt.

 • De eerste film uit 1993, want de eerste film blijft toch altijd het leukste van een serie films. Het nieuwe, het onverwachte, de onbekendheid met karakters – dat is toch een beetje weg in de vervolgfilms.

 • De eerste uit 1993 is de beste. Deze was geheel vernieuwend en iedereen ging deze in de bios kijken. De special effect waren voor die tijd vernieuwend. Sindsdien is dit helemaal doorontwikkeld

 • Deze wil ik graag kijken samen met mijn zoon. Alle vorige films vonden we fantastisch!
  Dus zou het leuk zijn om deze ook weer samen tekijken op dvd

 • Ja! Die staat op m’n verlanglijstje en laat t nu net vandaag m’n verjaardag zijn hihi. Komt hij niet nu in huis dan wel in december

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics