Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Olay Eyes Oogcrème. Dag vermoeide ogen, hallo heldere, goed uitgeruste look - Thuisleven.com

Olay komt met een nieuwe lijn uit. Hij heet Olay Eyes Collageenpeptide Max 24. De lijn bestaat uit een dagcrème voor het gezicht en een oogcrème. Beide zijn parfumvrij en zijn voor verschillende huidtype geschikt. Bijvoorbeeld de droge huid, de gecombineerde huid, de onzuivere huid en de rijpere huid.

Collageenpeptide 24 Max Oogcrème met Collageenpeptide en Niacinamide

Dit is niet de eerste Olay creme die ik heb mogen proberen, Glow like a pro kan je altijd terug lezen. Nu heb ik de collagen peptide oogcrème in huis om mijn ogen weer een lekkere oppepper te geven. De Olaz creme ruikt niet en als ik mijn vinger zachtjes over de creme strijk blijft er precies genoeg voor twee ogen aan mijn vinger zitten. De creme op mijn vinger is heel zacht als ik die over mijn ogen wrijf. Maar de creme in het kleine potje voelt best vast aan. Ik denk dat ik er een hele tijd mee kan doen.

Hoe werkt de Olay Eyes Oogcrème?

Deze Olaz Eyes creme hydrateert de huid 24 uur lang en vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes. Het laat je huid er beter uitzien. Olay’s formule met vitamine B3 en collageenpeptide is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rond de ogen. De creme heeft de maximale concentratie aan collageenpeptide. De collageenpeptide is een reeks aminozuren in het pro-collageen die van nature al voorkomt in je huid. Het wordt snel door je huid opgenomen en is parfumvrij. Breng deze oogcrème dagelijks aan voor een echte transformatie.

Olay Eyes Oogcrème.

Mijn ervaring

Een leuk weetje, dual peptide hebben ze op de verpakking staan. Dat betekend eigenlijk niets anders dan dat ze de hoeveelheid peptide hebben verdubbeld. Wat dan, hoop ik, ook betekend dat de werking dubbel zo goed is. Nu heb ik wel een andere oog creme normaliter, maar die is meer voor de hydratatie dan voor fijne lijntjes. Die heb ik tot nu toe nog niet en hopelijk met goed smeren blijven die ook nog lang weg. Maar de afgelopen tijd heb ik met deze creme mijn oogroutine ingevuld. Hij bevalt me best. Het is een heerlijk klein potje dat fijn in de hand ligt. De creme smeert fijn uit en is echt geurloos. Er zit 15 ml in het potje, als ik dan naar de prijs kijk dan had er wat mij betreft best meer in mogen zitten. Maar aangezien we in Nederland vaak aanbiedingen hebben zoals 1 + 1 gratis zou ik het zeker aanraden hem dan een keertje te gaan proberen.

Lees ook:

Gebruik jij oogcrème?

* Voor het schrijven van dit artikel heb ik proefexemplaren ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics