Thuisleven.com
‘Mijn favoriete parfum’- Me-licious #6
Thuisleven.com > Verzorging > Parfum > ‘Mijn favoriete parfum’- Me-licious #6

‘Mijn favoriete parfum’- Me-licious #6

Parfum, voor de één gewoon een luchtje, voor de ander een luxe artikel. Wat is nu eigenlijk mijn lievelingsparfum? Dezelfde vraag stel ik in Bloggersland en de serie ‘Mijn favoriete parfum’ is vanaf heden wekelijks te lezen. Met deze week de bijdrage van Mariëlle van Me-licious.

Beyoncé Heat

Ik begon ooit met een parfum die ik van mijn oma kreeg, Gloria van der Bilt. Haha, de meesten kennen deze wel denk ik. Maar na verloop veranderde mijn huid en begon deze te stinken. Ik heb veel verschillende parfums gebruikt, maar er was er geen één die er uit sprong. Tot dat ik mijn favoriete parfum vond: Heat van Beyoncé. Ik kocht de allereerst flacon ooit in Duitsland toen ik ging shoppen met mijn moeder. Inmiddels zijn wel alweer 8 flacons verder… Dit is mijn favoriet geworden omdat ik hem zelf super lekker vind ruiken. Ik ga de deur niet uit zonder mijn lievelingsgeur. Subtiel met parfum? Nee, dat ben ik niet. Ik spray parfum rijkelijk. Daar is het toch voor? Om geroken te worden… Een beetje achter mijn oren en langs mijn halslijn, over mijn haar en bij mijn polsen. Ja, zo is het wel goed denk ik.

Beleving

Heat ruikt oriëntaals, maar toch ook bloemig. Een zwoele, sensuele en intense geur. Zwaar, maar toch ook zoet. Heat omschrijft mij als persoon: Half Nederlands (bloemig) met gemend bloed (oriëntaals), vol met passie (sensueel) zelfverzekerd en een duidelijke mening (intens) maar altijd een ander helpend (zoet).

Juist de contrasten in deze parfum maken hem heel speciaal. Sexy, zelfverzekerd en stralend, dat is hoe ik me voel wanneer ik Heat op spray in de ochtend. Grotendeels klopt dit ook wel met de omschrijving van de fabrikant. De flacon lijkt op een vrouwen lichaam. Vol slank met sexy dijen. Het had zo mijn figuur kunnen zijn! De rode kleur in combinatie met gouden letters geven Heat een chique en uitdagende uitstraling. Een mooie bijkomstigheid is dat mijn man deze geur ook nog eens heel lekker vind ruiken. Ik krijg wel vaker de vraag welke parfum ik draag, terwijl dit meestal dezelfde is…

Vertrouwd of zoekende

Ondanks dat Heat mijn favoriete parfum all time is, gebruik ook af en toe nog een andere parfum ernaast. Mijn tweede lievelingsparfum is The Beat van Burberry. Deze draag ik meer wanneer het warm weer is, omdat deze geur wat minder overheersend en fris is. Heat draag ik meer in de nazomer / winter. Natuurlijk zijn dit niet de enige twee parfums die ik gebruik. Maar vaak als je me tegen komt zal je ruiken dat het één van deze twee is.

Kopen of krijgen

Meestal koop ik zelf een losse fles parfum of ik krijg een geschenkset voor mijn verjaardag. Ondanks dat het vaak moeilijk is om een parfum voor een ander uit te kiezen, weten mijn familie en vrienden me toch elke keer weer te verassen met een lekkere nieuwe geur. Ook ontvang ik graag samples van o.a. Douglas. Deze mag ik zelf kiezen als ik bijvoorbeeld make-up bestel. Soms zitten hier super lekkere geuren bij, die ik zonder sample nooit zou hebben geprobeerd.

Lees ook:

Ben jij ook ooit begonnen met Gloria van der Bilt?

gastbloggerthuisleven

Verschillende bloggers en/of bedrijven die eenmalig een blog op Thuisleven willen plaatsen vanwege interessante content voor onze lezers

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics