Thuisleven.com

Axa Nova Power Gel

En dan krijg je ineens een whats app van je partner dat hij heel veel pijn heeft in zijn hals na een slikbeweging. Natuurlijk denk je dan niet meteen aan het ergste, maar een dag later was een behoorlijke blauwe plek zichtbaar en zijn we toch maar even de huisarts gaan bellen. Blijkt dat hij een mogelijk een spier gescheurd heeft en daardoor dus zoveel pijn heeft. Verklaart ook meteen de blauwe plek en de lichte verdikking. Nog niet gesproken over het feit dat hij hees klinkt, maar niet hees is.

Met nog meer toeval ontving ik afgelopen week de Axa Nova Power Gel en haal die ook meteen tevoorschijn. Ik lees op  de verpakking dat het de pijnlijke en stijve spieren verlicht bij de nek, schouders en lage rug. Aangezien hals er niet bij staat informeer ik even bij mijn apotheker aangezien ik er die dag toch moet zijn. Omdat ik niet zeker weet of ze het product ook verkopen, neem ik het zelf even mee. De apotheker geeft aan dat het geen kwaad kan en we smeren nog diezelfde avond de hals lichtjes in. De verlichting is er meteen volgens mijn partner. In de dagen erna zien we ook dat de blauwe plek, de zwelling en ook zijn hese stem snel minder wordt. Net als de pijn.

Axa Nova Power Gel

Axa Nova Power Gel zit in een handig pompflesje. Een keer pompen en je hebt voldoende gel om te smeren. Het verzacht de pijn en verlicht spanningen door een verbeterde doorbloeding. Je kunt het o.a. gebruiken bij spier- en gewrichtsklachten, maar ook bij spanning en spierkrampen. Na het insmeren is het direct merkbaar.

Axa Nova biedt ook andere oplossingen. Elk product heeft zijn eigen unieke effect: koelen, verwarmen of eerst koelen en daarna verwarmen. En elk effect is gericht op een vrije werking van spieren en gewrichten. De Axa Nova-producten zijn geen geneesmiddel, maar een effectief middel om pijn op 100 procent natuurlijke wijze te verlichten.

Lees ook:

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

37 reacties

 • Ik vind het vooral fijn om zoiets in de kast te hebben staan. Als er dan eens een blessure komt heb je het bij de hand.

 • Ik doe graag mee voor mijn man, halve marathonloper in hart en nieren. Hij heeft vaker wat last van kramp en pijn en ik denk dat dit verlichting kan geven.

 • Oh, hier maak ik graag kans op! Ik smeer nagenoeg iedere avond mijn schouder in, omdat mijn werkplek niet echt voldoet… Ook hoop ik dat deze gel verlichting geeft bij mijn migraine!

 • Ik zou graag voor mijn nek willen gebruiken, ik heb altijd hele zere spieren en stijve spieren in mijn nek.
  Ben erg benieuwd naar de werking.

 • Ik train om mee te doen aan de ladies run in Rotterdam. Na het hardlopen zal dit een fijne verlichting geven aan mijn spieren en gewrichten.

 • Ik heb veel last van spierkrampen, misschien brengt dit product verlichting.
  Graag doe ik mee en in volg op Bloglovin.

 • Dit lijkt me wel handig om in huis te hebben voor mijn (lage) rug, zo nu en dan heb ik daar echt last van. Ben erg benieuwd of dit helpt.

 • lijkt me ideaal voor in ons gezin. met 4 sporters ,die regelmatig last en pijn in de spieren hebben. ben erg benieuwd naar het resultaat.

 • Graag doe ik mee voor mijzelf. Ik heb altijd pijn bij mijn schouderbladen. Het is een structurele pijn, Altijd aanwezig soms wel op de achtergrond… Ik ben benieuwd als dit mij kan helpen.

 • Mijn hoofd geeft bij minimale inspanning, verkeerde signalen door aan mijn lichaam waardoor mijn spieren gelijk in de ankers gaan en verkrampen en stijf worden. Ik slik hier (vervelende) medicijnen voor. Het lijkt me daarom te gek als dit zalfje mijn klachten vermindert en ik daarom minder medicijnen kan slikken.

 • Ik heb artrose in mijn vingers en die zijn regelmatig erg pijnlijk en stijf. Ook heb ik vaak (spier)pijn in mijn rechterschouder. Hopelijk brengt deze zalf verlichting.
  Ik volg Thuisleven op Facebook en Twitter

 • Hoi hoi,

  Ik volg je overal! Dat deed ik al! Ik doe graag mee om eens iets anders uit te proberen voor mijn MS dan de Biofreez! Ik ben er wel benieuwd naar!

 • Ik heb altijd pijn in mijn spieren en gewrichten dus een effectief middel om mijn pijn op natuurlijke wijze (proberen) te verlichten zou ideaal zijn.

 • Heel graag! Als topsporter op leeftijd (37 kuch) heb ik regelmatig kleine pijntjes en zere spieren, maar ik laat het me er niet door weerhouden om met mijn vriendinnen elke week weer los te gaan!

 • Ik zou dit graag voor mijn man proberen, want door zijn medicijnen heeft hij bijna iedere nacht kramp in zijn kuiten

 • Ik loot ook graag mee voor deze Axanova set. Ik heb erg veel last van dikke, stijve vingers en pijnlijke gewrichten en ik hoop dat Axanova verlichting brengt.

 • Dit kan ik echt goed gebruiken voor mijzelf nu ik begonnen ben met fitness en diverse pijntjes voel ook mijn man kan het goed gebruiken na het hardlopen heeft hij vaak last van zijn dijbeen dus kies ons

 • Dit is gewoon handig om in huis te hebben. Dat het natuurlijk is, is heel fijn. Ik zou het gebruiken voor mijn man, mijzelf of 1 van mijn kinderen.

 • Ik doe graag mee voor mijn man. Hij is helaas chronisch rug patiënt. Soms is het heftig dan trekt het ook door naar zijn nek wat weer hoofdpijn/migraine geeft. (Gaat regelmatig naar een manueel voor behandelingen).

  Ik zou deze gel graag winnen om zijn rug/ nek mee in te smeren! Hopelijk geeft het iets verlichting.

  Groetjes Anita

 • Ik doe graag mee voor mijn man. Hij is helaas chronisch rug patiënt. Soms is het heftig dan trekt het ook door naar zijn nek wat weer hoofdpijn/migraine geeft. (Gaat regelmatig naar een manueel voor behandelingen).

  Ik zou deze gel graag winnen om zijn rug/ nek mee in te smeren! Hopelijk geeft het iets verlichting.

  Groetjes Anita

 • Ik heb stijve vingers. Vooral mijn duimen; die kan ik ook niet meer buigen en ik heb veel last van pijn.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics