Thuisleven.com
Braun Silk expert Pro 3.
Thuisleven.com > Verzorging > Scheren > Braun Silk expert Pro 3

Braun Silk expert Pro 3

Een klein jaar geleden ben ik van gewoon ontharen overgestapt op IPL ontharing, met licht flitsen. Dat bevalt  me erg goed, omdat de haartjes  langzamer groeien en bijna niet of zachter terug dan met alleen epileren of scheren. Mijn eerste ervaringen met IPL ontharing en wat het precies is lees je onderaan. Nu heb ik een geheel nieuwe toegezonden gekregen, de Braun Silk expert PRO 3 PL3111. In de verpakking zit een Venus scheermesje een zacht paars IPL apparaat met een verwisselbaar precisiekopje en een mooie opbergtas. Eens testen of deze vernieuwing nog beter werkt.

Silk-expert Pro 3 PL3011 IPL met 2 extra’s: Venus-scheermesje en premium tasje

Dit vertelt Braun over zijn nieuwe Silk-expert Pro 3

300.000 flitsen (20% meer dan vorige Silk-expert 3) voor een equivalent van 16 jaar behandeling. De 3 intensiteitsniveaus zorgen ervoor dat het licht zich aan je huidtint aanpast. De veiligste IPL dankzij SensoAdapt™-technologie. .¹
De huidtint varieert over je gehele lichaam. De SensoAdapt™-sensor (met UV-bescherming) leest continu de huidtint en past de flitssterkte aan voor veilige en effectieve permanent zichtbare ontharing.

Precisiehoofd

Met het precisiehoofd kun je kleinere of lastigere zones aanpakken, zoals gezicht, bikinizone en oksels.
Snel glijden en stempelmodus
De glijmodus gebruikt meer flitsen voor de snelste behandeling, ideaal voor grote lichaamsdelen, terwijl de stempelmodus een preciezere behandeling biedt, geschikt voor kleinere en gevoelige zones.

Mijn ervaring met de Braun Silk expert Pro 3

Braun Silk expert Pro 3.

Was ik al erg tevreden met mijn Philips Lumea BR1860 dan kan ik je vertellen nog blijer te zijn met deze Braun Silk expert Pro 3. Waarom? Omdat ik bij de Philips nog bij elke zone een licht intensiteit kiezen en soms koos ik verkeerd. Daarom kreeg  ik soms een korte pijnprikkel en moest ik opnieuw  de intensiteit afstellen. Bij deze Braun Silk expert Pro 3 heb ik dat probleem niet meer. Hij heeft de SensoAdapt en die werkt heel erg goed. Hij scant je huid als het ware en geeft meteen de juiste impuls.  En duurde de stempelmodus bij mijn Philips Lumea 3 seconden voor er een nieuwe flits komt, de Braun Silk expert Pro 3 geeft me 1 flits per seconde! Dat vermindert de behandeltijd aanzienlijk. Daarnaast heeft de Braun 100000 flitsen meer in zich.

Ook mooi meegenomen, hij heeft een verwisselbare kop. Je kan hem dus voor hele kleine plekjes op bijvoorbeeld je gezicht gebruiken, maar ook veel gemakkelijker je oksels flitsen. De philips heeft 5 intensiteit niveaus, maar ik gebruikte eigenlijk alleen 3, 4 en 5. De Braun heeft 3 intensiteit niveaus en stelt deze dus zelf in met de SensoAdapt,  waar je flitst. Ten slotte moet ik wel vermelden dat de lichtintensiteit van de flitsen veel feller is. Kon ik bij de Philips best naar het te flitsen plekje blijven kijken, Braun raad het af bij dit apparaat en met goede reden. De flitsen zijn echt erg fel, maar niet pijnlijk. Bij een goede afstelling van de Philips was het IPL ontharen ook niet pijnlijk.

Lees ook:

Hoe maken jullie je klaar voor de zomer?

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

  • Haargroei is ook bij mij een probleem.
    Zelfs op mijn kin. Hiervoor onderga ik al een hele tijd IPL behandelingen bij de schoonheidsspecialist. Het is zoveel minder geworden.
    Voor roamler mocht ik ook een lumea testen. Maar deze is vele malen minder sterk in gebruik, dus minder effect dan een professionele behandeling.
    Het effect is in lichte maten aanwezig, dus heel wel eefctief. Maar voor flinke beharing is het niet de oplossing.
    Ik epileer ook veel, maar ben inmiddels ook op een punt dat ik me er minder druk om maak. En in de zomer is ipl ook niet verstandig i.v.m zonlicht en je pigment.

  • Meestal met een mesje. Door mijn hormonen (en soms het gebrek eraan) heb ik donkerdere haren die in de zomer twee keer zo hard lijken te groeien

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics