Kneipp heeft een nieuwe douche foam uitgebracht, Cherry Blossom, met natuurlijke rijstkiemolie en kersenbloesemextract.

Kneipp Cherry Blossom

Creëer een buitengewone douche-ervaring met Kneipp Cherry Blossom Douche Foam! Deze romige doucheschuim is een verwennerij voor je huid en je zintuigen. Verrijkt met natuurlijke rijstkiemolie en kersenbloesemextract voor een intense hydratatie boost.

Aanbevolen gebruik

Spuit een toefje gel op je hand tijdens het douchen. Na aanraking met water transformeert de foam zich meteen tot een weldadig romig schuim. Een verpakking douche foam van 200 ml is goed voor ongeveer 30-40 douchebeurten. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de hoeveelheid foam die je op je hand spuit.

Onze ervaring met de douche foam

Het stevige douche schuim mengt zich met het douchewater tot een wollig geheel. Daarmee is heel eenvoudig mijn hele lijf in te soppen. Het schuim spoelt niet snel weg en blijft langer hanteerbaar. De 200 ml. is, even afhankelijk van de hoeveelheid schuim die je gebruikt, goed voor zo’n 35 douchebeurten. Onze dochters kijken al weer uit naar de volgende douchebeurt, want het blijft een verwennerij douchen met de douche foams van Kneipp. Ze missen ons bad helemaal niet meer.

Lees ook:

Gebruik jij graag doucheproducten van Kneipp?

Geverifieerd door ExactMetrics