Thuisleven.com
Time-out in bad met Kneipp
Thuisleven.com > Verzorging > Douche- en Badproducten > Time-out in bad met Kneipp

Time-out in bad met Kneipp

Wat is er nou heerlijker dan even een momentje te nemen voor jezelf? Ofschoon ik mijzelf vaker deze tijd gun merk ik dat mijn oudste dochter, die echt tiener begint te worden, dit ook steeds meer nodig heeft. Meer privacy op de badkamer en ook uitgebreider baden kan ze echt van genieten. Die privacy geven we haar de laatste tijd al behoorlijk, maar dit kan ze zich zelf ook gunnen door de deur op slot te doen. Echter dat badderen heeft ze pas de laatste weken ontdekt en ik vind het prachtig om te zien hoe ze daarna als een ware godin van schoonheid de badkamer af komt. Lopend door huis terwijl ze een heerlijke geur achter haar laat.

Kneipp badparels

Met dat in gedachte wist ik dan ook meteen waar de drie blikjes met badparels van Kneipp naar toe zouden gaan met kerst. Omdat ze een erg gevoelige huid heeft vreesde ik wel een beetje voor het ergste, maar gelukkig bleek daarvan niets waar te zijn. Waarschijnlijk omdat ze zich na een heerlijk bad met badparels goed na doucht i.v.m. de olie die anders achter blijft op de huid (dat vind ze zelf niet lekker aan voelen). De badparels zijn erg klein waardoor ze er ook nog even mee kon spelen, vertelde ze uitgebreid. Want ofschoon ze nu een tiener is, pingelt ze nog wel met speels gedrag.

Time-out in bad met Kneipp

Pamper yourself, take a break and enjoy life

Het klinkt als een mooie zin die je op kunt volgen. En uiteraard moet je dat ook gewoon lekker doen. Echter heeft Kneipp leuk ingespeeld op deze zinsconstructie. Kijk maar eens naar de foto en speel maar eens met de woorden op de verpakking. Alleen dat al is overigens leuk om te doen terwijl je in bad ligt. Lekker je zorgen aan je voorbij laten gaan en bezig zijn met de leuke, kleine dingen in het leven.

De cadeauwaardige verpakkingen met badparels zijn er in 3 verrassende geurcombinaties:
– Pamper yourself: met palmrosa en pioenroos.
– Take a break: met yuzu en frisse watermunt.
– Enjoy life: met fruitige kumquat en mandarijn.
Een verpakking van 150 gram is goed voor twee baden, de adviesprijs is €3,99.

Natuurlijk hoef je de badparels niet alleen in een bad toe te voegen. Ook in een voetenbad zijn ze heerlijk. Maar ze ruiken zo sterk als ze niet met water zijn vermengd dat je ze ook toe kunt voegen aan wat potpourri waarvan de geur is verdwenen.

In de bijgevoegde brief van Kneipp lees ik overigens nog het volgende

Badparels en Badkristallen zijn beiden geurige strooi- en sprenkelproducten voor in bad. De kristallen zijn gemaakt van zuiverende zoutkristallen uit een zoutmijn van miljoenen jaren oud. Ze zijn bijzonder rijk aan mineralen maar ze hebben geen extra verzorgende werking. De badparels hebben dat juist wel, met name door de toevoeging van extra hydraterend ureum. Je zou dus kunnen zeggen dat de Badkristallen meer geschikt zijn voor de normale en vette huid en de Badparels voor de normale en droge huid.

Of Badparels ook gebruikt kunnen worden in een whirlpool kun je het beste contact opnemen met de leverancier van het bad. Kneipp heeft namelijk geen inzicht op het effect op de leidingen van een bubbelbad of whirlpool.

Time-out in bad met Kneipp

Lees ook:

* Voor dit artikel hebben we een review-exemplaren ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics