Thuisleven.com
Thuisleven.com > Verzorging > Douche- en Badproducten > Kneipp Douche Nature’s expert; Be Happy & Clear Mind

Kneipp Douche Nature’s expert; Be Happy & Clear Mind

Kneipp Douche Nature’s expert; Be Happy & Clear Mind

Ik ben dol op de producten van Kneipp. Hun geuren zijn heerlijk ,de gebruikte oliën zijn intens en verzorgend. Eerder heb ik Kneipp 100% natuurlijke Vegan lippenbalsem mogen testen. Nu heb ik twee soorten douchegels van Kneipp mogen testen.

Nature’s expert: Goed voor jou en het milieu!

Dat Kneipp steeds meer gebruik maakt van 100% natuurlijke ingrediënten en geen paraffine, siliconen en minerale oliën meer toevoegt aan haar producten vind ik erg positief. Zelfs met hun verpakkingen denken ze aan het milieu. Dat maakt dat ik nog blijer word van deze fijne producten. Kneipp maakt, met de onderstaande douche producten, gebruik van hun kennis over wat geuren voor je humeur en gemoedstoestand kunnen doen.

Kneipp Clear Mind Douche

De douchegel Clear Mind heeft de verfrissende geur van munt in combinatie met rozemarijn. Deze unieke verzorgende combinatie van geurige plantaardige oliën zorgt voor meer ‘ruimte’ in je hoofd. Kneipp zorgt er hiermee voor dat je nieuwe energie krijgt door te douchen met deze fijne douchegel. Fijn voor die momenten dat je er even door heen zit. Ik vind deze geur erg prettig, niet te zwaar, maar wel duidelijk aanwezig. Een klein beetje zoetig, maar vooral ‘prikkelend’ fris door de munt.

Kneipp Be Happy Douche.

Essentiële oliën van mandarijn en vetiver geven deze douchegel haar zoete, warme en citrusachtige geur. Omdat ik niet wist wat Vetiver precies was heb ik het opgezocht.
Vetiver is een grassoort waarvan vooral de wortels worden gebruikt in de parfumindustrie. Vetiver ruikt naar gedroogd gras maar dan meer houtig, ziltig, aardachtig. Het geeft een elegante en warme geur aan parfums.
Deze douchegel zorgt ervoor dat iedere douche een momentje voor mezelf word. Even opladen met deze heerlijke frisse, fruitige geur. Je stapt zeker met een grote glimlach onder de douche vandaan, verkwikt, energiek en blij.
Ik vind zelf de geur van mandarijn meer overheersen, maar tijdens het douchen komt de zilte, rokerige geur vetiver ook wat bovendrijven.

Mijn oordeel

Als ik moet kiezen tussen beide douchegels, dan geef ik toch de voorkeur aan de Kneipp Be Happy variant. Manderijn is echt mijn geur. Verfrissend en toch zoet, Ik hou er van, het maakt me blij! Wat me is opgevallen is dat je echt maar heel weinig gel nodig hebt om je gehele lichaam in te smeren. De gel schuimt goed, maar niet overdreven, dat vind ik erg prettig.
De fles heeft een makkelijke dop, deze is met 1 hand te openen en sluiten. De dop voorkomt, door de kleine opening, dat je ineens te veel gel  op je handen krijgt. De fles zelfs is gemaakt van 100% gerecycled en recyclebaar materiaal. Het etiket is gemaakt van steenpapier en bedrukt met een minimale hoeveelheid inkt. Toch een fijn idee!

Lees ook: meer reviews over Kneipp
Ook te lezen: Zon-bescherming met Lovea BIO
Wellicht interessant: Ik ga op vakantie en ik neem mee…

Let jij op de ingrediënten en verpakking van jouw verzorgingsproducten?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics