Kneipp Be happy
Thuisleven.com > Verzorging > Be Happy badschuim en douche van Kneipp

Be Happy badschuim en douche van Kneipp

Met de nieuwe Be Happy badschuim en douche van Kneipp is het heerlijk vertoeven in de badkamer. Zodra je de flacons opent komt er een frisse geur je neus tegemoet. Kom je de badkamer op om enkel je tanden te poetsen dan wordt je oog geprikkeld met de prachtige verpakkingen. I love it!

Kneipp Be Happy Badschuim

Met dit nieuwe vrolijk schuimende badproduct is het een makkie om achterover in bad te leunen en te genieten van het warme water en wellicht een goed boek of het uitzicht buiten. De natuurlijke oliën beschermen je huid tegen uitdrogen en laten haar zacht en soepel aanvoelen. De fruitig & stimulerende geur met de kracht van essentiële oliën in een plantaardig verzorgende formule doet écht iets voor je en dat merk je.

Voeg een dop badschuim toe aan het stromende water (36-38°C) en… Be Happy!

Be Happy Kneipp Douche

De vertrouwde samenstelling van de Be Happy Douche blijft het zelfde. Echter heeft het verpakkingsdesign een metamorfose ondergaan. Deze fles is namelijk geproduceerd op basis van 100% gerecycled materiaal en is volledig recyclebaar en het etiket is gemaakt van boomvrij en duurzaam steenpapier wat door zonlicht kan worden afgebroken. Met dit in het achterhoofd is het extra genieten onder de douche (die niet te lang duurt om water te besparen).

Vanuit het bad hebben we een prachtig uitzicht op de eerste heuvel van het Limburgse landschap. In de eerste wei staan nu 3 koeien te grazen en in de weide erachter 2 paarden en een pony. #jezultermaarwonen

Conclusie

Als er iemand is die niet zo merkgedreven is ben ik het wel. Ik spring echt van hak op de tak als het aankomt op verzorgingsproducten en dat komt met name omdat het oog ook wat wilt. Onze badkamer heeft witte en bruine tinten en daar past het groene gewoon onwijs goed bij. Bovendien vind ik het een prettig gevoel om producten in huis te hebben die 100% recyclebaar zijn. Zeker als het aankomt op verzorgingsproducten en verpakkingen van etenswaar.

Buiten dat om is het natuurlijk ook heel belangrijk dat een product doet wat het moet doen. Ons bad vol met schuim krijgen is geen enkel probleem met de Be Happy Badschuim. En de huid een lekker zacht gevoel geven na een douchebeurt net zo min. De verpakkingen zijn handig in gebruik en de inhoud geurt heerlijk. Ook leuk om te weten dat de vetiver boordevol antioxidanten zit en zuiverend en reinigend werkt. Dit alles is het compliment naar Kneipp wel waard!

Let jij er op of verpakkingen van producten recyclebaar zijn?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

13 reacties

Geverifieerd door ExactMetrics