Selecteer een pagina

Kneipp for men biedt regelmatig nieuwe producten aan. Test jij mee?

Douchen versus badderen

Voor badderen heb ik eigenlijk helemaal geen geduld. Ik deed de deur ook nooit op slot, bang dat ik uitgleed en vervolgens mijn hoofd stootte. Dus de eeuwige vragenstroom van drie dochters bleef ook tijdens het badderen afgevuurd. Het scheelt dat er tegenwoordig ook heerlijke doucheproducten verkrijgbaar zijn. Zo ben ik een enorme fan van doucheschuim. Douchegel en zeep spoelen te snel tussen mijn vingers door het putje. En ook het insoppen van de meisjes gaat beter met schuim en is gewoon leuker.

Kneipp for Men schuimparty

Maar ja, die douche foam ruikt wel heel erg naar bloemetjes vond mijn man. Totdat daar de nieuwe doucheproducten van Kneipp verschenen. De Kneipp® for Men Douche foam Ready to Go en Douche foam Cool Freshness. Daar willen wij graag meer van weten…

Nieuw: Kneipp® Douche foam Cool Freshness
Deze douche foam met de krachtige frisse geur van cool mint in combinatie met zeemineralen en natuurlijke jojobaolie creëert een buitengewone douche-ervaring met een uniek, romig schuim. Ervaar maximale verfrissing en nieuwe energie met deze natuurlijk verzorgende formule. De nieuwe Kneipp for Men Douche foams & 2-in1 Shampoo Douche zijn vanaf nu te koop bij de bekende drogisten en webshops.

Nieuw: Kneipp® Douche foam Ready to Go
Kneipp Douche foam Ready to Go met de stimulerende en activerende geur van citroengras in combinatie met guarana en natuurlijke jojobaolie creëert een buitengewone douche-ervaring met een uniek, romig schuim.

• Natuurlijke, plantaardige verzorgende formules
• Voorkomen uitdroging van de huid
• Significant verbeterd huidgevoel tijdens en na het douchen
• Minimaliseert vochtverlies van de huid
• Zonder conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën
• Huidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen
• Vanzelfsprekend zonder dierproeven

Wat vinden wij van Kneipp for Men Douche foam?

Wat fijn dat er keuze is uit twee geuren of zo je wilt twee typen verzorgingsproducten voor mannen. Het gebruik van deze stevige bussen is eenvoudig. De dop sluit goed af en het schuim is goed te doseren. De foam is stevig en lijkt op scheerschuim. De geuren kloppen met bovenstaande omschrijving. Ze zijn niet overdreven aanwezig en blijven na het douchen vluchtig hangen. De adviesprijs voor 200 ml Douche foam is 7,99 euro. Een pittig bedrag maar juist daarom enorm geschikt als verwennerij of cadeautje!

Lees ook:

Lees meer over Kneipp op Thuisleven.

Ben jij team bad of team douche?

*voor het schrijven van dit artikel hebben we review exemplaren ontvangen*

Geverifieerd door ExactMetrics