Selecteer een pagina

The Ritual of Mehr collectie geeft hernieuwde energie aan lichaam, geest en ziel. De energieke geur van deze home-and-body collectie bestaat uit een combinatie van zoete sinaasappel en cederhout, die je humeur een boost geeft en je hart vult met geluk.

Wist je dat Rituals een Nederlands cosmetica bedrijf is? Met meer dan 900 winkels in 33 landen al? En dat ze B Corp gecertificeerd zijn? Wat betekend dat ze zo duurzaam mogelijk hun mooie producten produceren.

Geuren doen iets met je. Halen herinneringen boven van lang geleden of geven je een gevoel van rust. Het is niet voor niets dat we de was wassen met een zeep die we lekker vinden ruiken. Dat we een douche nemen met onze favoriete douche gel en een geurtje op spuiten. Bij rituals zeggen ze dan ook “We’re not here to sell you beauty, we are here to make you feel good.” Dat is wat een geur echt met je kan doen.

Mehr

De geur die ik gekozen heb is de Rituals of Mehr een warme geur met tonen van Sinaasappel en cederhout. Meestal vind ik bij andere merken de cederhout noot te overheersend, hier is hij precies goed. Geuren zijn, vind ik, lastig te omschrijven. Ze zijn ook niet voor iedereen hetzelfde. Mijn man vindt het prima als ik ermee douche, maar de handzeep vindt hij te sterk. Terwijl ik die juist zo lekker vind en het is van dezelfde lijn. De douche mouse is heerlijk zacht en geurend, in combinatie met de shampoo en de conditioner hult je je in een geur wolk. Om het af te maken kan je ook nog de body scrub en de bodybutter gebruiken. Ook heeft de lijn nog een frisse bodymist. Voor een geur booster gebruik ik de handzeep en erna de handcrème. Daarna ruik je echt niets anders meer.

Clean, Conscious and Caring

De belofte van Rituals. Vertrouwde producten van topkwaliteit, die speciaal zijn samengesteld om veilig te zijn voor de huid. Vrij zijn van microplastics, en zo duurzaam mogelijk.

Als straks mijn bodybutter op is of iets anders kan ik bij Rituals terecht voor een refill. Dat scheelt heel veel verpakkingsmateriaal. Het scheelt trouwens ook een paar euro. Stiekem ben ik ook fan van de andere lijn Rituals of Jing. Maar eerst blijf ik nog even van deze geurlijn genieten. Want met de komende herfst is wat extra energie niet verkeerd.

Lees ook:

Shop jij wel eens bij Rituals?

Geverifieerd door ExactMetrics