Selecteer een pagina

Wist jij al dat Olaz is omgedoopt tot Olay? Ik eerlijk gezegd niet voor ik dit potje naast mijn Olaz Whip neerzette. Ik gebruik Olay Whip vooral in de zomer omdat er meteen een zonbeschermer inzit. Maar het kan dus zo zijn dat je deze nog onder de naam Olaz vind in de winkel omdat de naamsverandering in stappen gaat.
Olay brengt een nieuwe lijn uit Regenerist Glow. En ik heb een serum en een primer ontvangen, natuurlijk is er ook een dag crème met SPF 30 beschikbaar.

Dit zegt Olay zelf

Laat je huid stralen met de Olay Regenerist Glow hydraterende primer en dagcrème. De formule boordevol vitamine B3 (niacinamide) en peptiden hydrateert en hernieuwt je huid, en vervaagt poriën en oneffenheden, voor een stralende huid. Het is een 2-in-1 primer en hydraterende crème, dus je kunt je make-up ook meteen aanbrengen na het verwennen van je huid. Dankzij de matte en snelabsorberende textuur is je huid direct glad en mat. Het perfecte canvas voor langdurige make-up. Olay Glow hydraterende primer is parfumvrij, klinisch getest en niet-comedogeen (verstopt poriën niet). Geschikt voor een droge, normale en vette huid.

Olay Regenerist Glow Serum

Deze nieuwe primer en serum zitten in een hele mooie verpakking die glimt en verschillende kleurtjes aan neemt in het licht.
Als ik de verpakking open doe zie ik een vrolijk roze potje en een wit flesje, lekker jeugdig. De serum heeft een pipet en in de gebruiksaanwijzing staat dat ik maar 2 tot 4 druppels per keer hoef te gebruiken. Hij zal dus best lang mee gaan, op mijn ringvinger zie je een druppel zitten.  De serum heeft een beetje een bloemig geurtje, maar niet overheersend. Het vervliegt eigenlijk meteen als ik het opbreng. Smeert goed uit en inderdaad aan 4 druppels heb ik echt genoeg. Het trekt snel in en voelt fijn op de huid. Ik heb een matte finish en geen vettig gevoel.

 Olay Regenertist Glow Primer en Dagcreme

De dagcreme/primer zit in het leuke roze potje en ik kan net een heel klein beetje geur opvangen. Normaliter gebruik ik geen primer, maar wel dagcreme. Het heeft echt een ander gevoel dan een dagcreme, ziet er ook anders uit meer transparant.
De whip was heel luchtig en mijn andere creme van NovAge  is heel vol en rijk wat ik vooral in de wintermaanden erg fijn vind.

Deze primer hydrateert ook gewoon zoals een dagcreme maar is heel licht en totaal niet vettig. Ze noemen het niet voor niets een twee in een creme. Na het insmeren kan ik meteen make up erover aanbregen, mocht ik dat willen. Maar de zachte matte look vind ik al goed genoeg. Het zou met de tijd mijn pigmentvlekjes moeten verminderen, maar daar zal ik het nog wat langer voor moeten testen. Voor nu ben ik heel tevreden. Mijn gezicht voelt lekker zacht en oogt fris en mat. Zo heb ik het graag want ik houd het graag naturel.

#Voor het schrijven van dit artikel heb ik proefexemplaren ontvangen#

Geverifieerd door ExactMetrics