Selecteer een pagina

Een kleine twee weken geleden ontving ik een potje van de nieuwste Olaz Regenerist Whip crème thuis. Dus de afgelopen weken is er flink gesmeerd en wat ik ervan vind dat lees je zo. 

Olaz Regenerist Whip SPF30

Olaz Regenerist Whip SPF30 Hydraterende Dagcrème is een vederlichte hydraterende anti-verouderingscrème voor effectieve versteviging en verminderde zichtbaarheid van rimpels.
Het is een luchtige dagcrème die vloeibaar wordt zodra je het op de huid aanbrengt. Deze transformatie in vloeistof maakt optimale absorptie van anti-verouderingsbestanddelen in de oppervlaktelagen van je huid mogelijk. Het is de perfecte dagcrème voor een hele dag bes

Kenmerken van Olaz Regenerist Whip SPF30 Hydraterende crème:

 • Zorgt voor een gladde en matte finish en is uitzonderlijk sneldrogend – de perfecte basis voor make-up
  • Zorgt voor een stralende en lichtgewicht huid doordat het vloeibaar wordt als het contact maakt met je huid
  • Formule met geavanceerd amino-peptidecomplex helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels verminderen
  • Olaz Regenerist Whip hydrateert actief om de stevigheid van je huid te verbeteren voor een gelift uiterlijk
  • De Whip crème hydrateert en beschermt de hele dag, met SPF30 uv A, uv B en SolaSheer-technologie
  • Deze hydraterende anti-verouderingscrème is bedoeld voor die plekken waar veroudering het meest zichtbaar is: ogen, kaaklijn en halscherming en een matte finish.

Mijn ervaring met deze crème

Ik smeer ’s morgens en ik smeer ’s avonds. Soms gebruik ik zelfs een serum of een oog crème. En omdat ik vorig jaar wel vier keer mijn ID bewijs tevoorschijn moest trekken om bier of wijn te mogen kopen, denk ik dat het werkt. De crème die ik normaliter gebruik is wel erg vettig. het duurt even voor die intrekt maar hij is wel heel fijn en ruikt bijna niet.
Maar nu is er een ander potje in huis en die heeft de afgelopen twee weken mijn eigen crème vervangen. Wat me meteen opviel aan de Olaz Regenerist Whip is dat hij inderdaad heel zacht en luchtig aanvoelt, bijna fluffy. Deze Olaz crème ruikt veel sterker dan mijn eigen crème. Maar de geur is goed en niet overheersend.  En wat zit hij in een super mooi potje! Maar daar gaat het natuurlijk niet om. Het smeert heel fijn is inderdaad zo in je huid getrokken en je huid voelt erna heerlijk zacht. Of ik nu na twee weken ook minder rimpels heb? Ik heb helemaal nog geen rimpels dus ik kon niet testen of ze nu weg gaan met deze crème of dat mijn huid strakker is geworden. Wel blijft mijn make-up beter zitten en voelt mijn huid echt heel zacht aan. Wie een beetje mijn blogs leest weet dat als ik ergens niet positief over ben dit ook gewoon zeg. Maar deze Olaz Regenerist crème heeft me echt blij verrast.
Ik denk zelfs dat als hij op is ik hem wel weer een keertje ga kopen. Eerst natuurlijk mijn andere potjes nog leeg smeren.
Lees ook Neutrogena Cellular Boost en NovAge Ultimate Lift

Ben jij toe aan een nieuwe dagcrème dan raad ik je deze van harte aan

Geverifieerd door ExactMetrics