Thuisleven.com
Thuisleven.com > Verzorging > Gezichtsverzorging > NovAge Ultimate Lift

NovAge Ultimate Lift

Afgelopen oktober ben ik 41 jaar geworden. Prompt erna krijg ik de vraag van Miranda of ik de NovAge Ultimate Lift wil testen voor Thuisleven. Erg leuk om nu eens een 40+ lijn uit te proberen in plaats van de youth matterende crème die ik nog in de kast had staan en de Olaz Regenerist Whip die wel bijna op is. Dus deze grote set kan ik goed gebruiken.
Ik moet wel even een nieuwe routine inpassen want die heb ik eigenlijk niet en nooit gehad. Zeventig procent meer veerkracht in twaalf weken beloven ze, maar zolang zal ik jullie niet laten wachten.

NovAge Ultimate Lift

Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor vrouwen van 40+ en het beste resultaat bereik je door met de gehele routine te beginnen. In het  pakket zit:

  • een NovAge Supreme Cleansing Gel
  • NovAge Ultimate Lift Advanced Lifting Eye Cream
  • het NovAge Ultimate Lift Lifting Concentrate Serum
  • de NovAge Ultimate Lift Advanced Lifting Day Cream SPF 15
  • NovAge Ultimate Lift Overnight Lifting & Contouring Cream

Mijn ervaring met de NovAge Ultimate Lift

De enige plekjes in mijn gezicht waaraan ik merk dat mijn huid nu toch wel ouder wordt is bij mijn ogen. Niet dat die al een lift kunnen gebruiken maar de huid is wat slapper, dat merk ik als ik eens oogschaduw aanbreng. Mooie wings als Amy Whinehouse willen niet meer zo goed lukken. Al deed ik die zelden en nooit zo groot. Dus ik ben de afgelopen maand aan het wassen en smeren gegaan met NovAge Ulitmate Lift. Afgelopen maand heb ik netjes me aan de schoonmaak en smeer routine gehouden dat wordt aanbevolen en hier zijn mijn ervaringen.

De Cleansing gel is echt een gel en schuimt dus absoluut niet, het ligt aan je voorkeur of je dat fijn vindt of niet. Zelf heb ik liever dat het wat schuimt. Hij ruikt in ieder geval wel subtiel en niet overheersend. je huid voelt erna goed schoon en ook trekkerig.

Concentrate Serum, gebruik ik alleen Sávonds voor ik de nachtcrème gebruik. Ik vind het een heel fijn flesje (is wel van glas dus niet laten vallen) met ook hier een pompje die precies genoeg geeft voor je gezicht en hals. Na het schoonmaken doe ik deze op mijn gezicht en hals en is het trekkerige gevoel meteen weg.

Lifting Eye Cream is een heel fijn klein tubetje met een pompje dat precies genoeg crème geeft voor beide ogen. Smeert lekker uit en heeft dezelfde subtiele geur als de Cleansing Gel. De hele lijn heeft overigens dezelfde geur, die niet overheerst. Ik smeer deze alleen Sávonds op voor ik de nachtcrème op mijn gezicht smeer. Ik kan na een maand nog niet zeggen of de huid rondom mijn ogen steviger is. De make up blijft wel goed zitten als ik het gebruik voor ik make up op doe.

Lifting Day Cream SPF 15, na het schoonmaken van mijn gezicht s’morgens doe ik deze crème op. Ik las in de gebruiksaanwijzing dat je moet blijven insmeren tot het helemaal is ingetrokken dus daar heb ik me aan gehouden.  Hij voelt heel rijk en vol aan las je hem smeert, het insmeren duurt dan ook wel even, maar dan is je gezicht wel goed beschermd. Ook al is er nu even weinig zon ik vind het wel belangrijk dat mijn crème me ertegen beschermd. Dit zit in een potje en je kan dus eruit nemen hoeveel je nodig hebt. Ook fijn, de dag en nacht crème kan je onderscheiden door de lichte en donkerdere kleur paars van de verpakking.

Overnight Lifting & Contouring Cream, het avond ritueel is wat uitgebreider dus dan die in de ochtend. Met eerst serum en oogcontour crème en dan nog de nachtcrème. Ook hier staat erbij, insmeren tot het is opgenomen door de huid. De nachtcrème voelt nog voller aan dan de dagcrème en laat je ook echt glimmen.

Conclusie

Mijn algehele oordeel, het is een fijne lijn met een fijne geur. Ik heb hem echt uitvoerig getest en ben blij met mijn huid nu. Ik heb minder last van kleine onzuiverheden en mijn huid is goed gehydrateerd. Dat vind ik persoonlijk een van de belangrijkste dingen voor een huidverzorgingslijn,  zeker in de koudere tijd van het jaar. Ik heb nu een veel minder droge huid dan anders rond deze tijd. De cremes smeren goed uit voelen luxe aan en ruiken lekker, ik ben zeer tevreden. Of ze nu ook rimpels en lijntjes echt tegen gaan? Ik weet het niet want ik zie na een maand echt geen verschil.
Lees ook Neutrogena Cellular Boost

Heb jij een gezichtsverzorgingsritueel of een favoriete lijn?

#Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review set ontvangen#

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

    • Hoi Vanessa, volgens mij is dit alleen online te verkrijgen. Ik zie ze niet bij de bekende drogisterijen te koop. Google op Novage Oriflame en kijk waar ze op dat moment de beste aanbieding hebben. Succes!

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics