Thuisleven.com
Massada eye & lip contour lifting
Thuisleven.com > Verzorging > Gezichtsverzorging > Massada eye & lip contour lifting

Massada eye & lip contour lifting

Een tijdje geleden ontving ik een persbericht met daarin de volgende tekst: “De nieuwe MASSADA HYALURONZUUR-LIJN werd speciaal ontwikkeld om oplossingen te vinden voor de diverse tekenen van huidveroudering, waaronder een gebrek aan natuurlijk hyaluronzuur en verslapping. De lijn biedt een effectief verstevigende behandeling met een instant liftend effect. Dankzij het vermogen om vocht vast te houden is hyaluronzuur uitstekend geschikt om de huid intensief van vocht te voorzien en te beschermen. Dit, zodat zij zacht en opnieuw goed gehydrateerd wordt én dit ook langdurig blijft.

Uniek is ook het ‘spons-effect” met een direct visuele opvulling van rimpels en fijne lijntjes. Deze lijn van MASSADA vult het natuurlijke hyaluronzuurniveau in de huid snel en doeltreffend aan, zodat de huid soepeler en zachter wordt, er jeugdig uitziet en weer comfortabel, zacht, goed gehydrateerd en soepel aanvoelt.” U zult begrijpen dat ik als beginnende 30er met de beginnende rimpels gelijk geïnteresseerd was in de collectie.

MASSADA EYE & LIP contour lifting

Na aanvraag kreeg ik een flacon van de MASSADA EYE & LIP contour lifting toegestuurd. In de verpakking zit een zeer uitgebreide beschrijving toegevoegd. Op deze beschrijving staat de informatie over de producten in meerdere talen beschreven. Indien u slechts één artikel aangeschaft (of gekregen) heeft dan kunt u er voor kiezen om wat informatie te skippen.

Gebruiksaanwijzing

Aanbrengen op de gereinigde en met tonic behandelde huid. Neem een kleine hoeveelheid op de vingertoppen en masseer de oog- en lipcontouren met zachte ronddraaiende bewegingen en kleine kneepjes.

Mijn ervaring

De flacon heeft een handig pompje waarmee je de hoeveelheid crème kunt beperken. Een pompje is voldoende om zowel de ogen als de lippen te voorzien van genoeg crème. Een bijkomend voordeel van dit pompje is de hygiëne van het product wat nog in de flacon achter blijft. Doordat je niet met je vingertoppen in de crème hoeft te zitten komen er geen bacteriën bij het product waardoor dit langer goed blijft.

Het product heeft een hele zachte geur en gaat daardoor geen strijd aan met een eventuele parfum. De eye & lip contour lifting laat zich eenvoudig aanbrengen en neemt makkelijk op in de huid. Na een tijdje van gebruik merk ik duidelijk dat de huid rondom de ogen en lippen steviger aanvoelen dan voorheen.

Vooraf had ik overigens verwacht een vieze smaak te verwachten in mijn mond, maar als je de gebruiksaanwijzing goed opvolgt krijg je niks van het product in de mond.
Het aanbrengen kost erg weinig tijd (tenzij je nog een lange tijd na wilt masseren) en is dus een fantastische aanwinst in het ochtend- of avondritueel voor een stevigere huid met minder rimpels.

Informatie

Ingrediënten: Hyaluronzuur, navelkruid, paardenstaart, groene olijf en vitamine E.
Het product is te koop bij Smooth & Co voor € 42,50

Lees ook:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics