Thuisleven.com
Catrice
Thuisleven.com > Verzorging > Make-up > Catrice volumizing extreme HOT Plumper Lipbooster en Balsam

Catrice volumizing extreme HOT Plumper Lipbooster en Balsam

Zelf ken ik het merk Catrice al een tijdje, bij ons staat er een groot display in de Kruidvat waar ook alle nieuwe artikelen worden gepresenteerd. Zo zag ik de nieuwe lip plumper en mijn oog viel meteen op de Hot chili. Ze hebben dus nieuwe volume lip gloss en een nieuwe balsam. Ik heb ze beide gekocht om ze goed te vergelijken en natuurlijk om te zien of ze werken. Daarnaast heb ik ook een Generation Plump and Shine meegenomen.  We gaan testen of ze beter zijn dan degene die ik in 2018 heb gekocht de Catrice Volumizing Lip Balm.

Wat zegt Catrice zelf?

Met deze Catrice Volumizing Extreme 010 Hot Plumper Lipbooster zijn je lippen warm en koud tegelijk! De menthol- en chili-extracten geven je lippen een tintelend gevoel. Je lippen zien er binnen enkele seconden voller uit.
Wat overblijft is een koel gevoel, een stralende finish en een subtiele rosékleur op je lippen.

Catrice Volumizing Extreme 010 Hot Plumper Lipbooster

Catrice Volumizing Extreme 010 Hot Plumper Lipbooster

De booster zit en een mooi potje, flesje hoe je het noemen wilt met een draaidopje. Met de zachte applicator breng je een subtiel transparant tintje op je lippen. Het tintelt en voelt aan de rand van je lippen warm maar de binnenkant van je lippen voelt juist koel. Bij mij blijft die tinteling toch wel zo rond de 15 minuten en ebt dan langzaam weg. Even goed je lippen over elkaar bewegen zet het wel weer een beetje aan het werk.
Of je lippen er ook echt voller van worden? Ik ben er nog niet over uit. Ik heb voor en na foto’s gemaakt en een keer een hele dag gesmeerd, maar echt verschil zie ik nog niet. Misschien dat je hem daar een langere tijd voor moet gebruiken. Optisch lijken mijn lippen wel voller als ik hem gebruik.

De balsam

Catrice De balsam heeft een gewone lipstick dop, ook deze heeft een roze tint. Je kan hem zo aanbrengen of met een lip kwastje, net wat je voorkeur heeft. De kleur is heel subtiel op de lip, meer als een Labello dan een lipstick kleur. De balsam is veel milder dan de booster, waar de booster echt aan de rand heel erg tintelt en warm lijkt te worden is dat bij de balsam veel zachter. Dus als je niet te erg wil tintelen dan zou ik voor de balsam gaan. Maar aangezien ik wel van spicy houdt gebruik ik toch vooral de booster. Ook hier houdt de tinteling het zeker wel 10 minuten vol. Ik moet toegeven dat mijn lippen wel voller voelen als ik de booster of de balsam heb gebruikt, maar mijn voor en na foto’s laten me dat niet zien.

De Plump and Shine

Dit is de optische volume booster. Het doet niets aan het volume van je lippen, laat ze alleen voller lijken. Geen getintel dus met deze lipgloss. En glossy is het, er zitten subtiele glitters in en smeert heel fijn. Het plakt niet en blijft lang zitten, ook als mijn kop koffie nog niet leeg is. Ik gebruik hem nu in combinatie met de booster. Eerst de booster en dan deze gloss erover heen, dan is mijn look wel af.

Conclusie

Of ze nu echt mijn lip volume verbeteren of niet, het zijn fijne smeersels. Ik ben vooral enthousiast over het gevoel van de booster. Die is het zelfde als die van mijn vroegere Bourjois. En daar was ik naar opzoek. Nu het weer kouder is buiten smeer ik meer om mijn lippen niet te laten uitdrogen. En ook al gebruiken we op het moment een heleboel mondkapjes, stiekem wil je daaronder er toch ook leuk uitzien? Al ziet niemand anders het?  En met deze booster en balsam voel je in ieder geval dat je wat op je lippen hebt zitten.

 

Ik wens iedereen alvast hele fijne feestdagen

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics