Thuisleven.com
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Catrice Volumizing Lip Balm

Catrice Volumizing Lip Balm

Heel eerlijk, ik gebruik bijna geen make up. Af en toe een mascara en wat oog potlood, maar mijn lippen zijn eigenlijk altijd bloot. Afgelopen winter had ik wel last van droge lippen en ben ik wel gaan smeren. Nu zag en las ik van alles over lip plumpers en die wilde ik wel eens proberen.

Bourjois Lipgloss

Vroeger, nou ja ongeveer 10 jaar geleden had ik van Bourjois de Pulp Action lipgloss. Die tintelde heel fijn op je lippen en ik zag echt wel verschil, ik kon die nu dus nergens meer vinden. Het smeerde heel fijn en werd warm. Omdat ik het niet meer kon vinden, moest ik op zoek naar een goede vervanger.
Bij de drogist kwam ik de Catrice Volumizing Lip Balm tegen, een subtiel roze kleurtje met een tinteling door menthol. Bij onze Kruidvat lag maar één kleurtje, er zijn stiekem drie kleurtjes te koop. Naast de volumizing Lip Balm is er ook een Volumizing Lip Booster te koop in die zelfde leuke kleurtjes. Maar ik ben voor de lip Balm gegaan omdat die met Shea butter mijn droge lippen goed verzorgd.

 Wat is Catrice Volumizing Lip Balm?

Lippenbalsem met een volume-effect
Licht verkoelende textuur
Shea butter verwennerij
Veganistisch

Wat zegt Catrice?

Prachtige Lippenbalsem. De Volumizing Lip Balm creëert volumineuze lippen en heeft een fijn verkoelend effect. De enigszins verkoelende textuur kietelt iets op de lippen en verzorgt deze met voedende sheaboter. Het resultaat: gladde, zachte en volle lippen in een zachte rosé kleur geschikt voor iedere huidskleur.

Beauty Tip:
Om het volume van je lippen zichtbaar te vergroten, omlijn je ze met een natuurlijke kleur die bijna hetzelfde is als je eigen lipkleur. Trek de lijn iets buiten je eigen lippen om de illusie van volume te creëren. Breng daarna een beetje gloss aan op het midden van je lippen. Benadruk de boog van je lippen subtiel met een highlighter en breng een donkerdere kleur, zoals bronzer of contouring poeder, aan onder de onderlip.

Mijn oordeel over de Catrice Volumizing Lip Balm

De lippen Balsem smeert heel fijn. Het verkoelt echt en tintelt best lang door. Maar vollere lippen zoals ze op de plaatjes laten zien? Nee! Nu heb ik geen hele dunne lippen dus dat is niet zo erg maar het werkt bij mij dus niet. Jammer dat de Pulp action niet meer te koop is, daar zag ik meer verschil dan met deze Balm van Catrice. Misschien dat ik toch voor de Booster had moeten gaan.

Lees ook:

Gebruik jij iets op je lippen?

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics