Thuisleven.com
IOPE oogmasker

Masuka Sheet Masks

Zelf ben ik dol op maskertjes en smeersels die mijn huid verzorgen. Nog steeds gebruik ik dagelijks de lijn van Novage. Deze reinigt en verzorgt mijn huid. Maar een masker op zijn tijd is zeker fijn. Nu we niet uit huis mogen en niet naar de schoonheidsspecialist is een momentje van wellness creëren in je eigen badkamer ook een optie.

Ons Masuka Mask verhaal

Door het uitgebreide testen biedt Masuka Mask de hoogste kwaliteit maskers uit Zuid Korea gebaseerd op kwaliteit en de beste  ingrediënten.
Toen we geen maskers konden vinden die aan onze standaard voor kwaliteitsgezichtsverzorging voldeden, zijn we gestart met Masuka Mask. Omdat we de beste sheet maskers wilden uit Zuid Korea voor onze vrienden.
Als je dagelijks, wekelijks of maandelijks onze Masuka Mask je brievenbus vindt en jezelf trakteert op 15-minuten relaxen of een moment van self-love en van rust, terwijl je je huid hydrateert. Het gevoel van verfrissing veranderd in een klein cadeautje van geluk elke dag.  

Mijn ervaring met het speciale IOPE oogmasker

Het oogmasker IOPE zit in een mooi klein blauw zakje. Achterop staat hoe je het kan gebruiken, maar op de begeleidende brief die ik kreeg bij mijn pakketje staat net wat andere informatie. Zo kan je hem gebruiken als oppepper en 30 minuten laten zitten of je kan hem een nachtje laten inwerken. Ik kies voor de laatste optie, dus na het schoonmaken van mijn gezicht plak ik volgens de instructies de maskers onder mijn ogen. Het heeft verder geen geur of iets dergelijks en de strip zelf voelt best hard aan. Het plak gedeelte is flexibel.

Er zit een hyaluronisch plakje onder de plakstrip wat zou moeten gaan smelten. Maar bij mij smelt er niets, had ik mijn huid misschien nat moeten maken? Het staat helaas nergens beschreven. Dus ik heb beide kanten een beetje los gemaakt en de strip van een paar druppels water voorzien. Hopelijk werkt het zo beter en smelt het vannacht in mijn huid.

De volgende ochtend zitten ze nog netjes op hun plek en is het plakje voor een gedeelte gesmolten. Maar het laat ook een laagje onder je ogen achter dat je er volgens de gebruiksaanwijzing in kan smeren. Maar bij mij droogt het op de huid op en het voelt niet fijn dus heb ik het er zachtjes afgewassen. Op de strips zit nog steeds wat van het hyaluron plakje, dus misschien moet ik toch meer water gebruiken de volgende keer om het beter te laten intrekken.

Dr. Jart+ Vital Hydra Solution Sheet Mask

Masuka’s meest intense hydratatie sheet masker.
Makkelijk aan te brengen sheet masker doordrenkt met een hydraterende serum die je huid diep hydrateert en je huid ultra glad maakt. Een enkel sheet masker kan je helpen je jeugdigheid terug te krijgen en de eerste veroudering van je huid  tegen te gaan. Door zijn hydraterende anti oxidantrijke formule vult hij vocht tekorten aan en moedigt hij je huid aan om het natuurlijke herstel proces in werking te zetten.

Mijn ervaring

Mijn ervaring met het sheet Masker. Ze worden ook wel tissue maskers genoemd kwam ik achter als ik vergelijkbare producten zoek. Het iseigenlijk heel simpel, je reinigt je gezicht en daarna maak je de verpakking open. Dan vouw je het masker voorzichtig uit en breng je het aan op je gezicht. Je strijkt het van je neus uit naar buiten aan alle kantjes glad. Masuka geeft aan dat je met je vingers een soort regendruppel massage kan geven. Dat doe je met je vingers om de hydraterende bestanddelen goed aan het werk te zetten.

Ik heb even een uurtje voor mezelf en ga lekker in bad. Het masker doe ik van te voren op mijn gezicht en ik laat het een half uurtje intrekken. Het witte plastic haal je eraf als je het gaat laten intrekken. Zoals je ziet op de foto deel ik het bad met de diertjes van de kinderen. Na het bad en het masker haal ik het teveel er toch vanaf want zoveel serum krijg ik niet in mijn gezicht ingewreven. Mijn huid voelt schoon en zacht.

Voor de lezers die het niet kennen. Regendruppelmassage is heel zachtjes met de topjes van je vingers over je gezicht gaan. Geen strijkbeweging maar tikkende bewegingen. Je raakt je huid dus maar heel kort aan met je vingertoppen en “loopt” over je gezicht met je topjes.

Lees ook:

Zijn jullie al toe aan een schoonheidsbehandeling in je eigen huis?

#Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review exemplaar toegezonden gekregen#

summitmommy

mama van 2 kids, loves gadgets, Xbox spellen, lego en nieuwe dingen proberen.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics