Selecteer een pagina

Je hoort het steeds meer. Producenten die hun klanten een wassen neus verkopen. Niets is meer wat het lijkt en verpakkingen doen loze beloftes. Regelmatig sta ik voor een schap op zoek naar de verborgen suikers en E-nummers en vind ik er veel meer dan ik had gehoopt. Daar gaat je geplande ontbijt, of diner.
En toen stond ik bij de Albert Heijn en vond ik een mooie super simpele verpakking met daarop het woord ‘Smaakt’.

Dit zegt Smaakt:

Smaakt is overheerlijke biologische voeding op basis van hoogwaardige ingrediënten. Verantwoorde voeding met toegevoegde waarde voor elk moment van de dag, voor dagelijks gebruik. Of je nu op zoek bent naar producten die vezelrijk zijn, zonder toegevoegde suikers, veganistisch of rijk aan eiwitten.
Zo heb je met de producten van Smaakt op voorraad altijd de perfecte basis voor je favoriete recept in huis. Van crunchy havermoutkoekjes, tot robuuste broden en kruidige schotels en curries. Met onze cereals, melen en mixen, noten, peulvruchten, rijst en deegwaren, oliën, broodbeleg of crackers in huis, haal je altijd overheerlijke en verantwoorde gerechten uit de (voorraad)kast.

Mijn ervaringen met Smaakt

Ik was op zoek naar zwarte bonen en vond de Smaakt variant. Niets toegevoegd, gewoon op de ingrediëntenlijst zwarte bonen. Betekent wel dat ik ze ’s morgens al in het water moet leggen om ze ’s avonds in mijn gerecht te kunnen verwerken, maar dan heb je ook lekker te eten. Het is dus wel iets meer werk dan wanneer je een zakje kant en klaar open trekt van Hak. Maar ik vind de bonen van Smaakt beter smaken. Ze hebben ook meer bite, die van Hak zijn zo zacht, kwestie van smaak.
Ons Mexicaans gerecht met de zwarte bonen was een succes. Toen kwam ik in de Jumbo de Quinoa tegen van Smaakt, die ook snel in mijn mandje gestopt en ’s avonds op tafel gezet, ook die kreeg twee duimen omhoog van het gezin.

Pap of cereal?

De kinderen mogen ’s morgens kiezen of pap of cereal. Cereal bij ons is meestal cruesli / muesli en zoals de kinderen het noemen draken puffs. De Lidl had tot voor kort grote dozen met een groene draak met gepofte tarwe. Nu die uit de schappen is gehaald moesten we wat anders zoeken. Bij de Timco zag ik de zakken gepofte tarwe liggen van Smaakt en ik heb meteen het schap uitgeruimd. Niet alles is altijd bij ons in de normale supermarkten te vinden. De puffs van de Lidl waren flink gezoet en de kinderen moesten even wennen aan de geheel ongezoete versie van Smaakt. Maar met wat noten granola erdoor en een heel klein beetje bio agavesiroop er op is hij heerlijk.
Kort om wij hebben de Smaak(t) te pakken.

Smaakt heeft dus een ruime keuze aan producten en die kan je gemakkelijk via de smaakspecialist bestellen.
Ook eens kijken wat er allemaal van Smaakt te koop is dan kan je op de de smaakspecialist kijken.

Lees ook:

Heb jij al kennis gemaakt met de producten van Smaakt?

Geverifieerd door ExactMetrics