Selecteer een pagina

Parfum, voor de één gewoon een luchtje, voor de ander een luxe artikel. Wat is nu eigenlijk mijn lievelingsparfum? Dezelfde vraag stel ik in Bloggersland en de serie ‘Mijn favoriete parfum’ is vanaf heden wekelijks te lezen. Met deze week de bijdrage van Vera, dochter van Miranda van Thuisleven.

Bambi Let’s Dream

Mama gaf mij deze Bambi Let’s Dream parfum voor mijn verjaardag. Hij is mijn favoriet geworden omdat hij heel lekker ruikt. Dit is mijn eerste parfum ooit. Ik spuit het graag op mijn hals en op mijn polsen. Daar ruikt het het lekkerste.

Beleving

Als ik deze eau de toilet op doe voel ik me fijn en volwassen net zoals mama. Het ruikt een beetje naar bloemen in het bos. En een beetje vanille. Het klop precies met wat de fabrikant beschreven heeft. Helaas zeggen mensen er niets over als ik de parfum draag. Het glazen flesje is versierd met Bambi die een vlindertje op haar staartje heeft. Super schattig!

Een geur om van te dromen. Let’s Dream is een speelse, zinnelijke compositie, die dromen werkelijkheid laat worden en die op subtiele wijze de magische uitstraling van een vrouw versterkt. Een sensatie voor alle zintuigen, samengesteld uit kostelijke mango’s, witte perzikbloesems, rode bosbessen, zachte, crèmige karamel, een bont boeket van woudbloemen, sandel- en rozenhout en betoverende vanillepoeder.

Vertrouwd of zoekende …

Als ik weer parfum koop, dan kies ik een ander geurtje. Dan leer ik nieuwe parfum kennen.

Kopen of krijgen

Ik krijg het liefste mijn parfum. Dan hoef ik hem zelf niet te kopen. En dan kunnen andere mensen een lekker geurtje voor me kiezen.

Dank je wel Vera voor je verhaal en je mooie foto, jij boft maar!

Lees ook:

Geef jij je kind wel eens een lekker luchtje?

Geverifieerd door ExactMetrics