hannah - Opulence Serum
Thuisleven.com > Verzorging > hannah Opulence Serum voor een mooie huid.

hannah Opulence Serum voor een mooie huid.

Dat ouderdom met de jaren steeds meer zichtbaar wordt hoef ik jou natuurlijk niet te vertellen. Maar als je wilt weten wat je er tegen kunt doen om de stevigheid, helderheid en egaliteit van de huid zo optimaal mogelijk te houden dan heb ik daar een therapeutisch product voor gevonden waar ik je graag meer over vertel. Lees gezellig mee…

Opulence.

‘Opulence’ betekend rijkdom en weelderigheid en het serum doet haar naam aan. Het serum zit in en mooi glazen flesje met een pipet dopje. Voor gebruik dien je de huid zorgvuldig te reinigen. Een paar druppels serum ’s morgens en ’s avonds voor de herstellende crème op het gelaat, hals en decolleté aanbrengen. Door het pipetje is het erg makkelijk om de hoeveelheid serum te doseren. Wat ik ook een pluspunt aan het pipet vind is dat je zo niet met je handen aan het product hoeft te zitten terwijl dit nog in het potje zit. Zo komen er geen onnodige bacteriën bij het product en blijft dit langer schoon en goed. Na twee weken intensief gebruik van het serum merk ik dat de huid zachter en tegelijkertijd voller aanvoelt. Mijn huid reageert met regelmaat erg fel op bepaalde producten, maar tijdens het gebruik heb ik hier niks van gemerkt. Dus ook voor de gevoeligere huid is dit een topproduct.

Hannah Opulence Serum.

Het Opulence Serum bevat onder andere het geavanceerde ingrediënt Wonderlight™ wat overmatige pigmentaties en huidverkleuringen genadeloos en diep in de kern aanpakt. Tevens zorgt dit innovatieve serum voor een krachtige boost in het bindweefsel. De formule bevat hierdoor maar liefst 20% in olie oplosbare en daarom een unieke, stabiele vorm van vitamine C. Dit heeft een positief effect op de teint en zorgt voor een stralende, gave en egale uitstraling.

Bovendien wordt de huid dankzij deze krachtige antioxidant op een intensieve manier verstevigd. Het bindweefsel wordt versterkt, de aanmaak van huideigen collageen wordt gestimuleerd en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid wordt geoptimaliseerd. De vitamine E werkt stimulerend op de doorbloeding en effectief regenererend op de huidcellen. Deze krachtige antioxidant verbetert tevens de celademhaling en bevordert het algehele huidherstel.

Lees ook:

Wat is jouw favoriete verzorgingsproduct?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Geverifieerd door ExactMetrics