Selecteer een pagina

Dat ouderdom met de jaren steeds meer zichtbaar wordt hoef ik jou natuurlijk niet te vertellen. Maar als je wilt weten wat je er tegen kunt doen om de stevigheid, helderheid en egaliteit van de huid zo optimaal mogelijk te houden dan heb ik daar een therapeutisch product voor gevonden waar ik je graag meer over vertel. Lees gezellig mee…

Opulence

‘Opulence’ betekend rijkdom en weelderigheid en het serum doet haar naam aan. Het serum zit in en mooi glazen flesje met een pipet dopje. Voor gebruik dien je de huid zorgvuldig te reinigen. Een paar druppels serum ’s morgens en ’s avonds voor de herstellende crème op het gelaat, hals en decolleté aanbrengen. Door het pipetje is het erg makkelijk om de hoeveelheid serum te doseren. Wat ik ook een pluspunt aan het pipet vind is dat je zo niet met je handen aan het product hoeft te zitten terwijl dit nog in het potje zit. Zo komen er geen onnodige bacteriën bij het product en blijft dit langer schoon en goed. Na twee weken intensief gebruik van het serum merk ik dat de huid zachter en tegelijkertijd voller aanvoelt. Mijn huid reageert met regelmaat erg fel op bepaalde producten, maar tijdens het gebruik heb ik hier niks van gemerkt. Dus ook voor de gevoeligere huid is dit een topproduct.

Hannah Opulence Serum

Het Opulence Serum bevat onder andere het geavanceerde ingrediënt Wonderlight™ wat overmatige pigmentaties en huidverkleuringen genadeloos en diep in de kern aanpakt. Tevens zorgt dit innovatieve serum voor een krachtige boost in het bindweefsel. De formule bevat hierdoor maar liefst 20% in olie oplosbare en daarom een unieke, stabiele vorm van vitamine C. Dit heeft een positief effect op de teint en zorgt voor een stralende, gave en egale uitstraling.

Bovendien wordt de huid dankzij deze krachtige antioxidant op een intensieve manier verstevigd. Het bindweefsel wordt versterkt, de aanmaak van huideigen collageen wordt gestimuleerd en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid wordt geoptimaliseerd. De vitamine E werkt stimulerend op de doorbloeding en effectief regenererend op de huidcellen. Deze krachtige antioxidant verbetert tevens de celademhaling en bevordert het algehele huidherstel.

Lees ook:

Wat is jouw favoriete verzorgingsproduct?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics