Thuisleven.com
Thuisleven.com > Verzorging > Douche- en Badproducten > Shower Treatment van hannah

Shower Treatment van hannah

Een heerlijke warme douche na een wandeling buiten, zeker in dit koude weer, is een groot feest. Even ontspannen en warm worden doet een mens immers goed. Maar met de Shower Treatment van hannah is douchen een nog groter feestje. Lees snel verder om te ontdekken waarom…

Winter shower power met Hannah Shower Treatment

Als het koud is doucht men zich vaak warmer en langer. Hierdoor wordt er meer vocht aan de huid onttrokken. Je kunt je voorstellen dat dit voor de huid niet het allerbeste in de wereld is. Juist daarom is het belangrijk om producten te gebruiken die je huid beschermen tegen het onttrekken van vocht en de warmte.

De Hannah Shower Treatment beloofd de beschermlaag van de huid intact te laten, niet uit te laten drogen en de lichaamshuid alles te geven om gezond, weerbaar en soepel te kunnen overwinteren. Bovendien is het product unisex waardoor ook hij heerlijk kan douchen zonder zich zorgen te maken.

GEEN SLS of andere troep

Wellicht heb je wel eens gehoord van het ingrediënt sodium laureth (of lauryl) sulfate of ammonium laureth sulfate, afgekort als SLS. Deze bevorderen het schuimgehalte in de douche, bad, en zelfs in de mond bij tandpasta’s. Echter zijn dit sterk uitdrogende chemicaliën en dus ook helemaal niet zo goed voor je lichaam. Sterker nog bij veel mensen leid dit ingrediënt tot allergische (huid)reacties en kan het zelfs op langere termijn leiden tot chronische overgevoeligheid. Iets wat je dus liever niet in je product wilt hebben. Maar wat dan wel?

Hyrofiele sojaboonolie

Sojaboonolie heeft de eigenschap om vocht te reguleren en de huid aangenaam glad en zacht te maken. Deze natuurlijke olie is rijk aan verzadigde vetzuren en is daarmee geschikt voor elke huid, zelfs voor de zeer droge en gevoelige huidtypes. Het is dan ook erg prettig dat het team van Hannah dit heeft opgepakt voor de Shower Treatment. Deze hydrofiele olieformule is mengbaar met water maar schuimt niet zoals je verwacht of gewend bent. En nu we weten waar schuim van komt is dat alleen maar prettig!
Afijn, het is een rijke, intensief verzorgende en kalmerende doucheolie met een heerlijke frisse geur, die de huid optimaal verzorgt.

De uitzonderlijk milde samenstelling van de hannah ® Shower Treatment bevat tevens kalmerende goudsbloemolie, voedende lecithine, essentiële vetzuren uit kokos, verzachtende sheabutter en de antioxidant vitamines C en E

Mijn ervaring

Ik ben dus zo’n type dat in de winter krabbend door het leven gaat omdat ik mij te lang en te warm douche of in een te warm bad lig waar ik vervolgens pas uit kom als ik helemaal verschrompeld ben. In de loop der jaren ben ik wel actief bezig geweest om de temperatuur iets meer te reguleren naar een geschiktere temperatuur voor mijn huid, immers wil ik dat deze langer mee gaat zonder al te veel klachten. Echter moet de rest van de verzorging toch wel echt gaan met een beetje hulp. Ik ben dan ook heel erg blij met de Hannah Shower Treatment die ik uitvoerig heb mogen testen.

Wat mij vooral opvalt is de heerlijke frisse geur van het product. Tevens smeert het zich heerlijk uit over de huid en kan het zelfs gebruikt worden op een puf waardoor je nog iets minder product nodig hebt (handig voor de beurs).
Mijn huid laat het niet toe om mij droog te scheren, ook scheerschuimen zijn vaker een groot probleem met de allergische reacties die daarna optreden. Het is dan ook vaak dat ik mij scheer tijdens het douchen of baden. De Hannah Shower Treatment laat het echter fantastisch toe om tijdens gebruik te scheren. Dus heerlijk douchen, jezelf insmeren, scheren en vervolgens alles van je lichaam afspoelen.
Geen haartje meer te zien en geen jeuk meer te voelen. Heerlijk!

Info en waar te koop

De hannah ® -producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah ® huidcoaches en via hannah ® Skin Improvement Research Company B.V.
Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah ® S.I.R.C. via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.hannah.nl
Verkoopprijs:
hannah ® Shower Treatment € 39,90/500 ml.

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics