Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Mineral skin cosmetics 24 Hour Retinol Cream - Thuisleven.com

Met mijn 30 jaar kan ik niet zeggen dat ik al veel rimpels heb, toch zijn de eerste zichtbaar en wil ik het ook graag beperkt houden. Ik was dan ook erg blij dat ik de mineral skin cosmetics 24 Hour Retinol Cream mocht testen. Ik heb namelijk al heel wat crèmes getest maar merk dat ik zeer selectief ben in wat ik echt prettig vind.

mineral skin cosmetics 24 Hour Retinol Cream

Een goede anti-rimpelcrème is voor mij een product dat makkelijk uitsmeert, lekker ruikt en werkt zoals het belooft. En ik kan met 100% zekerheid zeggen dat dit product doet wat het belooft, het echt fantastisch uitsmeert en ontzettend lekker, maar zacht ruikt.

Doordat je maar een heel klein beetje van het product nodig hebt om je huid te voorzien van de anti-rimpelcrème doe je lekker lang met het potje waar 50ml in zit. En met een heel klein beetje bedoel ik dus echt een héél klein beetje! Het potje heeft een draaideksel en daarna een klepje om het product extra af te schermen, het is verstandig om met een schoon make-up spateltje een tipje van het product uit het potje te nemen. Door dit te doen komen er geen (tot heel weinig) ongewenste bacteriën in contact met de anti-rimpelcrème in het potje met als effect dat het langer goed blijft.

Aanbrengen, masseren…

Voor je begint met aanbrengen is het verstandig eerst je huid te reinigen. Hierna kun je de crème aanbrengen op schone gezichtshuid en met ronddraaiende bewegingen masseren tot de anti-rimpelcrème volledig is opgenomen door de huid. Is het de bedoeling dat je de zon in gaat? Smeer dan voor de anti-rimpelcrème een zonnebeschermingsproduct aan (aangeraden wordt een SPF 35). De anti-rimpelcrème dient ’s ochtends en ’s avonds opgebracht te worden voor een zo optimaal mogelijke werking. Intussen gebruik ik het product nu al iets langer dan 2 weken en moet zeggen dat mijn huid lekker glad en zacht aanvoelt. De rimpels die er al zijn, zijn er helaas niet minder op geworden…

Na het aanbrengen van de crème gebruik ik de producten die ik altijd gebruik (alleen geen dag of nachtcrème). Net als dit product hebben ook mijn parfum, deodorant, foundation enzovoorts een eigen geur. Het is dan altijd even spannend of de geuren elkaar niet tegen werken, in die 2 weken tijd heb ik natuurlijk genoeg tijd gekregen om dat te testen maar ik merk er zelf niks aan. Ook mijn kinderen en partner hebben hier niks van gemerkt, wel merkten ze een stralende mama/partner met een lekkere zachte huid.

Deze effectieve anti-rimpelcrème op basis van Dode Zeemineralen en algen bevat een hoog gehalte vitamine A (retinol 0,98%). De combinatie met hyaluronzuur, berendruifextract en krachtige peptiden (aminozuren) zorgt gedurende 24-uur voor een opvallend gladde en zachte huid. De rijke samenstelling bevat tevens vitamine E alsmede voedende, herstellende en verzachtende plantaardige extracten van o.a. aloë vera, groot kaasjeskruid, vrouwenmantel, duizendblad, melisse, rijst- en sojaproteïnen.

Lees ook:

Gebruik jij wel eens een anti-rimpelcrème?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *

Geverifieerd door ExactMetrics