Een dagcrème die puistjes help voorkomen en de huid intensief verzorgt.

Puber zijn in het jaar 2020 is al moeilijk genoeg. Een onzuivere huid kun je dan zeker niet gebruiken. Een gezichtscrème die alle belangrijke eigenschappen combineert, prettig aanvoelt op je huid en in de basis beschermt tegen UV-straling is dan onmisbaar.

De alles in 1 crème uit de Jeju lijn van Ziaja

De hydraterende gezichtscrème mouse doet dus alles wat een puber van een crème zou willen, namelijk:

  • Hydraterend, de huid wordt gevoed en ziet er stralend uit.
  • Beschermt de huid tegen weersinvloeden. De SPF10 bied een lichte UV bescherming.
  • Verstevigd de huid.
  • Kalmeert de huid.
  • De crème is zuinig in gebruik, smeert makkelijk uit en trekt snel in.
  • En, heel belangrijk, het verstopt de poriën niet en helpt om puistjes te voorkomen en bestrijden.

Je gebruikt de crème als dagcrème of als basis onder je make-up

Een oplossing voor alle problemen van de puberhuid

Het gebruik in de praktijk

Onze zoon en dochter hebben beide de crème getest. Ze hebben ‘m gebruikt als dagcrème,  want ze gebruiken beide geen make-up. Ze hebben beide een klein beetje van de crème in hun handen verdeeld. Dat verdelen ging erg makkelijk omdat de crème heel luchtig is. Daarna op hun gezicht aangebracht, en conform de gebruiksaanwijzing, de huid rondom de ogen daarbij vermeden. De gezichtscrème is goed uit te smeren op het gezicht en trekt snel in. Na het aanbrengen voelt je gezicht heel fijn. Verzorgt en niet trekkerig, vet of plakkerig. Er blijft geen rare waas achter, de crème trekt dus goed in en doet wat het moet doen.

Gezichtscrème voor dagelijks gebruik

Mijn kinderen gebruiken de crème dagelijks, ze doen dit met plezier, omdat het fijn voelt, maar ook om puistjes te voorkomen. Een fijn idee, voor mij als moeder, is dat de crème hun huid beschermt tegen alle weersinvloeden. Je koopt de Hydraterende gezichtscrème mouse  via Ziaja Focus On Skin voor €3,99 per tube van 50ml

De Jeju lijn van Ziaja Focus On Skin

Jeju lijn voor de puber huid

Deze lijn is speciaal bedoeld voor pubers en de problemen die zij met hun huid kunnen hebben. Met 8 verschillende producten;  lichaamsscrubs, miccelair water, foundation , douchegel, gezichtsmasker, gezichtstoner en deze gezichtscrème pakt Ziaja ieder mogelijk probleemgebied van het snel veranderende puberlichaam effectief aan.

Mijn review van Ziaja Focus On Skin zwarte lichaam lichaam microscrub lees je op Thuisleven.com. Mijn kinderen hebben ook de Gladmakende suiker scrub van de Jeju lijn getest. De review hiervan staat ook op Thuisleven.com

Welk Ziaja artikel lijkt jouw het fijnste?

Geverifieerd door ExactMetrics