Thuisleven.com
Zwarte lichaam Micro-scrub
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > Ziaja FocusOnSkin Zwarte Lichaam Micro scrub

Ziaja FocusOnSkin Zwarte Lichaam Micro scrub

In een huis met drie pubers hoor ik nogal eens: “Ah, nee hè, heb ik alweer puistjes”. Vooral die in het gezicht vinden onze pubers echt vervelend. Daarom wilden mijn kinderen wel heel graag de zwarte lichaam micro-scrub uit de Jeju lijn, speciaal voor pubers, testen. Vooral de jongste twee pubers, onze dochter van 14 en zoon van 13 zijn gewillige proefkonijnen als het om dit soort dingen gaat.

Favoriet

De zwarte lichaam micro scrub is echt favoriet bij onze puber zoon. Sowieso vindt hij scrubben altijd erg interessant en leuk, maar deze zwarte scrub is natuurlijk helemaal stoer. Eerst de huid nat gemaakt en toen zijn lichaam deel voor deel uitgebreid gescrubt. De scrub is zwart, maar doordat deze gemakkelijk is uit te smeren, blijft er geen dik zwart plakkaat op de huid zitten.

Micro scrub van Ziaja
Zachte scrub, makkelijk uit te smeren

Door de fijne korreltjes voelt de scrub heerlijk op de huid. Een zachte subtiele manier van scrubben dus. Na het scrubben voelt de huid heerlijk zacht en verzorgt. Onze zoon vindt de zwarte micro scrub fijner dan de suiker scrub. De suiker scrub vindt hij niet lekker voelen op zijn huid, die is te grof voor hem. De geur van de zwarte scrub is ook subtiel, een beetje zoetig en citrusachtig, maar niet overdreven. Dat vindt onze gevoelige zoon ook heel fijn.

De ingrediënten

De zwarte micro scrub voor het lichaam bevat fijne korreltjes cellulose en polymelkzuur. De hoofdbestanddelen zijn: hydraterende glycerine, provitamine B5 (D-panthenol), betaïne, Japanse camelia-olie, binchotan (japanse, reukloze) steenkool, cistus-extract en natuurlijke salicylaten. De scrub bevat geen oppervlakte actieve stoffen en droogt je huid dus niet uit. Een tube heeft een inhoud van 200ml en kost €4,99. Te bestellen via ZiajaFocusOnSkin.nl.

De Jeju lijn van Ziaja

Jeju lijn van Ziaja
Zwarte lichaam Micro-scrub

De Gladmakende suiker scrub is evenals de hydraterende gezichtscréme mouse en de zwarte lichaam micro scrub onderdeel van de Jeju lijn van Ziaja Focus On Skin. De lijn bestaat uit acht verschillende producten, allemaal speciaal voor huid van pubers. De lijn bevat producten om de huid van lichaam en gezicht te reinigen en om te verzorgen.

De review van de Gladmakende suiker scrub vind je op Thuisleven.com

Wat vind jij van de prijzen bij Ziaja?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

7 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics