Gladmakende Suiker scrub
Thuisleven.com > Verzorging > Gezichtsverzorging > Ziaja FocusOnSkin Gladmakende Suiker Scrub

Ziaja FocusOnSkin Gladmakende Suiker Scrub

De huid van deze pubers kan nogal een wat problemen hebben, zoals puistjes en een vette huid. De gladmakende suiker scrub is onderdeel van de Jeju lijn van Ziaja. Deze lijn bevat o.a. natuurlijke salicylaten, Cistus olie en Japanse Camelia olie. Salicylaten hebben van nature een ontstekingsremmende werking en zorgen voor beperking van de aanmaak van huidvet, waardoor o.a. puistjes worden verminderd en voorkomen.

Van Ziaja Focus On Skin mocht ik drie verschillende producten uit hun Jeju lijn testen, waaronder deze suiker scrub. Deze lijn is geschikt voor de jonge huid, die van pubers. En laat ik er daarvan nu drie in huis hebben… Dus zijn we aan het testen geslagen.

Ziaja Smoothing Sugar Body Scrub

De gladmakende suiker scrub is een stevige pasta met een dikke, korrelige structuur. Zodra je de pot opent, ruik je een sterke, fris zoete, geur. De hoofdbestanddelen zijn:

  • sheaboter;
  • Japanse camellia-olie;
  • cistus-extract;
  • brahmi.
speciaal voor pubers
Gladmakende suiker scrub Ziaja

Nu weet ik wel wat Sheaboter is, een plantaardige vet uit een Afrikaanse boomsoort, maar de andere ingrediënten ken ik niet, dus die heb ik even voor je opgezocht.

Camelia olie is een olie, geperst uit de zaden van de groene thee plant. De olie voedt de huid, hersteld en ondersteunt de vochtbalans Camelia olie is een krachtig antioxidant die de huid beschermt en het immuunsysteem bevorderd. Met als resultaat een gezonde en super zachte zachte huid.
Cistus-extract is een extract van de Cistus roos, een plant met ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen, goed tegen puistjes en andere oneffenheden dus.
Brahmi is een kruid met rustgevende en ontspannende werking en brengt de huid tot rust.

Het testen van de Suiker scrub.

Onze dochter kon niet wachten om deze scrub te proberen, dus lekker onder de douche ermee. Eerst de huid nat gemaakt en een flinke lik scrub tussen de handen verdeeld. Daarna heeft ze haar hele lijf ingesmeerd en gescrubd. Je heb redelijk wat van de scrub nodig om je hele lijf te kunnen scrubben, dit komt door de dikke massa. De scrub wordt wat romiger terwijl je scrubt en is gemakkelijk uit te smeren. De geur is echt heerlijk zoet, de dikke suiker korrels smelten langzaam terwijl je scrubt. “Dat voelt echt fijn op je huid”, aldus dochter. Na het scrubben is de huid lekker zacht en gehydrateerd. De volgende dag wilde mijn dochter de scrub graag weer gebruiken, dus dat zegt volgens mij genoeg.

Speciaal voor pubers

De Jeju lijn van Ziaja, voor de puberhuid

We hebben de Jeju zwarte lichaams scrub ook voor je getest. De review lees je vanaf volgende week op Thuisleven.com. De gladmakende suikerscrub is onderdeel van de uitgebreide Jeju lijn van Ziaja Fucus on Skin. Een pot met 200ml inhoud kost €4,99 . Daarmee kun je volgens mij zeker zo’n tien keer je gehele lijf scrubben. Je koop de gladmakende suikerscrub via Ziajafocusonskin.nl.

Ken jij het bedrijf Ziaja al?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics