Thuisleven.com
DERMASENCE RosaMin
Thuisleven.com > Verzorging > Lichaamsverzorging > DERMASENCE RosaMin-lijn voor een kalmerend, versterkend en egale tint

DERMASENCE RosaMin-lijn voor een kalmerend, versterkend en egale tint

Stress en een drukke agenda is vaak goed terug te zien op de huid. Met name bij een die neigt naar rosacea of couperose, is stress een belangrijke trigger voor irritatie en roodheid. Als de stress die je van binnen ervaart goed te zien is in de spiegel, dan kunnen een paar dagelijkse verzorgingsmomenten verschil maken. De innovatieve DERMASENCE RosaMin-lijn combineert vier producten die de huid kalmeren, versterken en een egale tint geven.

DERMASENCE RosaMin Serum

Een ontstekingsremmende bescherming, vaatversterking en een intensieve moisturizer met een onmiddellijk en langdurig effect. De nieuwe DERMASENCE RosaMin Serum met een sterk geconcentreerde werkzame stof, is een goede aanvulling op de RosaMin-serie. Verzorging tegen roodheid met de diepe kracht van de natuur.

DERMASENCE RosaMin getinte dagcreme SPF50

DERMASENCE RosaMin

Lichte dekking, betrouwbare UV-bescherming en slimme verzorging. De getinte dagcrème SPF50 biedt dit allemaal. Groene micro-kleurpigmenten neutraliseren een rode huid onmiddellijk omdat de kleurpigmenten zich aanpassen aan de individuele huidtypes. De UV-bescherming van de gel crème voorkomt het ontstaan van nieuwe irritaties die door de zon zijn veroorzaakt en heeft een anti-aging effect. Op lange termijn wordt de huidbarrière versterkt.

Reinigingsemulsie

De DERMASENCE RosaMin reinigingsemulsie zorgt voor een bijzonder milde, zeepvrije reiniging. Bijzonder effectief, zonder beschadiging.

DERMASENCE RosaMin Emulsie

Deze emulsie biedt een dagelijkse verzorging die kwetsbare bloedvaten versterkt en nieuwe ontstekingen voorkomt. De emulsie voorkomt ongemakken zoals spanningen of warmte van de huid en versterkt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid.

Lees ook:

Ben jij bekend met deze verzorgingslijn?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

36 reacties

 • Mijn huid lijdt enorm onder de stress-situatie waarin ik op dit moment verkeer …… misschien dat deze set kan helpen om er weer wat vrolijker/gezonder uit te zien

 • Dit verzorgingspakket ziet er heel goed uit voor mijn gevoelige huid. In nog geen jaar tijd heb ik nu al 3x wondroos in mijn gezicht gehad en de huid blijft daar nu roder, droger en gevoeliger dan voorheen.

 • Hier heb ik laatst een proefmonster van gehad, wat een super product! Helaas haal ik het met mijn coschap leven (40h werken zonder betaalt te krijgen) nog niet om van dit soort dure producten te kopen! Haha! Super leuke actie weer 🙂

 • Inderdaad een leuke site die ik zeker meer bekendheid wil geven!!

  En met die goede eigenschappen van DERMASENCE RosaMin-lijn dat zou mijn huid heerlijk vinden. Goede verzorging is belangrijk!

 • Dit maakt me toch wel erg nieuwsgierig. Ik heb snel last van hormonale schommelingen, dit veroorzaakt een onrustige huid. Ik zou graag ervaren of dit merk iets voor mij kan betekenen. Een mooie kans om het eens te ervaren.

 • klinkt goed. Ik heb een vrije droge huid en ook een lichte huid die wat sneller verkleurd (rood haar). Ik doe graag mee met deze actie. Kende het merk nog niet.

 • Dermasence Rosamin lijkt me een ideaal huidverzorgend product waar ik graag mee wil kennismaken. Ik heb een droge gevoelige huid. Vooral in de wintermaanden jeukerig en gevoelig. Ben heel benieuwd naar de werking van dit product!

 • Stress en een drukke agenda dat klinkt mij bekend in de oren en dit is bij mij ook helaas terug te zien op de huid. Ik wist niet dat hiervoor (deze) producten bestonden en ben nu toch wel zeer benieuwd! Kortom, ik doe graag mee.

 • Ik heb altijd een goede huid gehad, maar sinds een jaar heb ik last van rosacea in mijn gezicht. Geen mooi gezicht vind ik. Ik bedek het dan ook vaak met make-up, maar ik wil er natuurlijk dolgraag vanaf.

 • Een goede verzorging van je huid vind ik erg belangrijk. Je moet dan natuurlijk wel de juiste producten hebben. Ik doe graag mee.

 • Ik doe ontzettend graag mee, helaas ervaar ik het moederschap soms als stressvol, daarom ben ik benieuwd naar deze producten!

 • Mijn ouder wordende huid kan wel wat verzorging gebruiken.
  Is ruw en droog en voelt niet zacht aan.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Ik tob al zo lang met mijn huid, ik merk vooral dat, als ik veel afvalstoffen vast hou, dat dit aan mijn gezichtshuid zichtbaar is.

 • Ik ben al zo lang op zoek naar een goede creme voor mijn huid. Hoe vaak ik niet te horen krijg: heb je het warm? Je hebt zulke rode wangen.
  Ik doe dus graag mee met deze winactie om deze producten te proberen.

 • Wat doe ik graag mee met deze actie. Sinds ik zwanger was van de jongste, zijn mijn wangen een drama. Rosacea, ugh! Zalfjes van de huisarts werken niet (voldoende) en ik ben al 2 jaar op zoek naar de oplossing. Met de huidige weerswisselingen speelt het nog veel erger op en is mijn gehele gezicht vuurrood. Verschrikkelijk.

 • Met mijn probleemhuid heb ik eigenlijk best wel problemen, droog en dan weer vet of met rode vlekjes. Als ik dit zo lees zou deze crème voor mij best wel een uitkomst kunnen zijn …. zeker het proberen waard!

 • Ik zou dolgraag een minder rode neus en wangen willen, ben erg benieuwd of deze producten echt werken dus ik doe graag mee!

 • Ik doe heel graag mee omdat ik door een hormoonstoring nog steeds veel last heb van acné op mijn 35ste. Ook heb ik veel littekentjes en rode vlekken in mijn gezicht. Het ideale product heb ik nog niet gevonden en ik zou deze lijn zo graag eens willen testen ❤

 • Ik ben in de overgang en door de constante hormoonschommelingen lijdt mijn huid enorm onder! Geïrriteerd, droog en gevoeliger voor fijne rode adertjes en vlekjes evenals rimpels . Ik volg op ig onder Momzymom en Facebook onder dinygijsberts twitter onder MissMomzy en pinterest onder DinyG

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics