Selecteer een pagina

Of ik naar de schoonheidsspecialiste wil? Nou, daar zeg ik geen nee tegen. Ik maakte een afspraak bij Ylona van schoonheidssalon Y. Beauty in Zoetermeer. Een paar dagen later kon ik al terecht. En ik kan u zeggen: als je een schoonheidsspecialiste zoekt en je woont in (de buurt van) Zoetermeer of Vianen, maak dan eens een afspraak bij Ylona van Schoonheidssalon Zoetermeer. Ik kan u deze van harte aanbevelen!

Schoonheidssalon Y. Beauty

Op de afgesproken tijd stond ik voor de deur. Ik werd hartelijk ontvangen door Ylona in haar huis. Op de eerste verdieping van haar huis heeft ze een kamer ingericht als schoonheidssalon. Een gezellig ingerichte kamer, met mooie, warme kleuren. Ylona zette een rustgevend muziekje op en ik mocht gaan liggen in de stoel. Als ik wilde mocht ik een lekker dekentje om mij heen.

Olie ritueel

Als eerste kreeg ik een Olie Ritueel: “Voel je in een korte tijd weer helemaal opgeknapt, fris en relaxt. Een perfecte behandeling om tussen alle drukte door te doen. Reinig de huid met verwarmde reinigingsolie en verwijder alle doden huidcellen met de scrub. Sluit de behandeling af met een massage van gezicht, nek en schouders.”

Deze behandeling vond ik een heerlijk, ontspannen massage. Met zachte, maar toch met een stevige hand werden mijn gezicht, nek en schouders gemasseerd met een warme olie. Deze olie werd na de massage weer weggeveegd met warme doeken. Heerlijk! Ylona laat je ook echt genieten van de massage. En rustgevend muziekje, er wordt niet gepraat en op haar website is te lezen dat ze ook de telefoon niet opneemt tijdens een behandeling. Je hoeft even nergens aan te denken en kunt lekker genieten. Even je hoofd leegmaken! De behandeling duurde ongeveer 40 minuten.

Hamam ritueel

Daarna mocht ik mij omdraaien en op mijn buik komen liggen voor de Hamam Ritueel. Ik mocht kiezen of ik mijn gezicht in het gat wilde of dat ik toch liever een kussentje voor mijn hoofd had. Ik koos voor het kussentje. Alles werd gedaan om het zo makkelijk en lekker mogelijk te maken, zodat je optimaal kunt genieten van de behandeling. Ik kreeg toen een Hamam Ritueel voor de rug.

Hamam Ritueel basic:
“Laat uw lichaam reinigen, verwennen en verzorgen. Open de behandeling met heerlijk warme doeken waarna de huid klaar is voor de reiniging met volle schuim van de olijfzeep. Masseer tot slot de spieren los tijdens de massage. U voelt zicht weer fris en herboren.

Mijn ervaring

Dat klinkt goed toch? Deze massage duurde een klein half uurtje en was ook weer heerlijk ontspannend. Ik heb onwijs genoten van beide behandelingen. Ik voelde mij fris en herboren 🙂

Schoonheidssalon Y. Beauty is gevestigd in Zoetermeer en Vianen. ACTIE: 4x per jaar verstuurt Ylona een nieuwsbrief met een leuke tip, informatie over nieuwe producten en behandelingen en het nieuwe seizoensritueel.

Lees ook:

Ben jij al eens bij Schoolheidssalon Y. Beauty geweest?

Geverifieerd door ExactMetrics