Of je nu voor dinosaurus speelgoed, dinosaurus t-shirt, dinosaurus dvd, dinosaurus behang, dinosaurus muursticker, dinosaurus slippers, dinosaurus feestartikelen, playmobil, pleisters, dinosaurus spelletjes, dinosaurus rugzakken, dinosaurus opblaas dino’s, dinosaurus puzzel, dinosaurus poster, opgraaf artikelen of voor bepaalde dino thema’s zoals the good dinosaur, jurassic park, dinosaurus feestartikelen en verzameldieren (Collecta en Schleich) aan het kijken bent. Dinoworld heeft het allemaal!

Dinoworld

Met maar liefst meer dan 1500 dino artikelen in voorraad mag Dinoworld zich de grootste dinosauruswinkel van Nederland & België noemen. Zo’n beetje alles wat je je kunt bedenken is er wel in een dino versie te verkrijgen. Ideaal voor iedereen die een Dinofan kent!

Als je op een werkdag voor 12;00 uur besteld, ontvang je het pakketje de volgende dag al in huis. Tevens heeft Dinoworld een geweldige klantenservice die je te woord staan per mail, telefoon, Facebook Messenger en Whats app. Ideaal ook voor als je vragen hebt of wel een goede suggestie kunt gebruiken. Je bestelling betaal je vervolgens met ideal, paypal, bankoverschrijving, Bankcontact (België) of achteraf (Billink).

Onze ervaring

Dinoworld producten

De keuze is reuze bij Dinoworld en met de gekregen shoptegoed duurt het dan ook even voor we een keuze gemaakt hebben. Gaan we voor een nieuw overtrek voor de jongste zoon of worden het spullen voor een kinderfeestje. Uiteindelijk stuitten we op een spel waar we allemaal wat aan hebben. Daarnaast shoppen we nog wat leuke kleine hebbedingetjes waar we ook echt wat aan hebben. Zoals dinosaurus zweefvliegtuigjes, die de kinderen zelf in elkaar kunnen zetten. Een stempel, die ik ga gebruiken in de klas als overblijfkracht, een gum met dinofiguur erin en een dinoballetje voor jonge kinderen. Altijd handig als neefje op visite komt.

De spullen zijn op een doordeweekse dag voor 12:00 uur besteld en zoals Dinoworld aankondigt ontvangen we het inderdaad de dag erop. Keurig verpakt, inclusief pakbon en met de juiste producten. Geen beschadigingen in product zelf of in de verpakking. Zo hoort het!

Voor iedereen die een dino-feestje geeft of wat dino-inspiratie kan gebruiken

Dinoworld categorie en pagina

Als je goed naar de foto hierboven kijkt zie je waar de categorieën te vinden zijn. Als je iets verder naar beneden kijkt je je ook Pagina’s staan. De Homepage spreekt uiteraard voor zichzelf, maar de 3 pagina’s die daaronder staan zijn mijn gouden tip om eens te kijken.

Je vindt op deze pagina’s namelijk de meest bijzondere (en lekkere) traktaties, knutsel ideeën en je wordt getipt op de leukste dinoparken in de omgeving.

Mocht je zelf nog iets leuks hebben als aanvulling, stuur het dan gerust door naar Dinoworld. Dat zullen ze hartstikke leuk vinden!

Ken jij een dinofan?

Geverifieerd door ExactMetrics