Thuisleven.com
Win een Bol.com cadeaubon.

Cadeau sparen met Bol.com select

Krijg 1 punt voor elke 5 euro binnen een bestelling, behalve bij cadeaubonnen, zuigelingenvoeding, abonnementen en de categorie ‘Boeken’. Nieuwe punten staan even in de wacht tot na de retourtermijn van de bijbehorende bestelling. Genoeg punten (60, 180, 360 en 800 punten)? Dan krijg je een cadeau. En nee, Bol.com verklapt niet wat erin zit.

Handig om te weten

  • Punten komen erbij na de retourtermijn.
    Punten worden er pas bijgeteld na de retourtermijn van de bijbehorende bestelling. Da’s meestal na 30 dagen. Zo voorkomen we dat je ijverig gespaarde punten er weer af moeten bij annuleringen of retouren. Punten die je bij een speciale gelegenheid van ons cadeau krijgt, worden er wel direct bijgeteld.
  • Je spaart automatisch cadeaus.
    Na je eerste cadeau spaar je meteen door naar het volgende. En het volgende, en het volgende, en ga zo maar door 😉 Tot je alle cadeaus hebt. Of het jaar voorbij is.
  • Elk jaar opnieuw.
    1 januari is het zover: dan komt er een nieuw spaarjaar aan. Je begint opnieuw vanaf nul te sparen voor nieuwe cadeaus. Toch telt het vorige jaar achter de schermen nog even door. Tot de punten van je laatste bestellingen definitief zijn geteld. En je de cadeaus van het vorige jaar hebt gekregen waar je recht op hebt.

Cadeau sparen met Bol.com select hoeveel punten heb jij al?

Nieuwsgierig naar je puntenaantal? Of hoeveel cadeaus je hebt? Onze teller houdt alles nauwkeurig bij in je account. Je vindt ’m terug in Mijn Select

Lees ook:

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’.

Ga jij Cadeau sparen met Bol.com select?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics