cadeau
Thuisleven.com > Spaaracties > Cadeau sparen met Bol.com select

Cadeau sparen met Bol.com select

Krijg 1 punt voor elke 5 euro binnen een bestelling, behalve bij cadeaubonnen, zuigelingenvoeding, abonnementen en de categorie ‘Boeken’. Nieuwe punten staan even in de wacht tot na de retourtermijn van de bijbehorende bestelling. Genoeg punten (60, 180, 360 en 800 punten)? Dan krijg je een cadeau. En nee, Bol.com verklapt niet wat erin zit.

Handig om te weten

 • Punten komen erbij na de retourtermijn.
  Punten worden er pas bijgeteld na de retourtermijn van de bijbehorende bestelling. Da’s meestal na 30 dagen. Zo voorkomen we dat je ijverig gespaarde punten er weer af moeten bij annuleringen of retouren. Punten die je bij een speciale gelegenheid van ons cadeau krijgt, worden er wel direct bijgeteld.
 • Je spaart automatisch cadeaus.
  Na je eerste cadeau spaar je meteen door naar het volgende. En het volgende, en het volgende, en ga zo maar door 😉 Tot je alle cadeaus hebt. Of het jaar voorbij is.
 • Elk jaar opnieuw.
  1 januari is het zover: dan komt er een nieuw spaarjaar aan. Je begint opnieuw vanaf nul te sparen voor nieuwe cadeaus. Toch telt het vorige jaar achter de schermen nog even door. Tot de punten van je laatste bestellingen definitief zijn geteld. En je de cadeaus van het vorige jaar hebt gekregen waar je recht op hebt.

Cadeau sparen met Bol.com select hoeveel punten heb jij al?

Nieuwsgierig naar je puntenaantal? Of hoeveel cadeaus je hebt? Onze teller houdt alles nauwkeurig bij in je account. Je vindt ’m terug in Mijn Select

Win bol.com tegoed

Elk kwartaal hebben wij een nieuwe winactie waarbij jij Bol.com tegoed kunt winnen.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

 • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
 • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
 • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Ga jij Cadeau sparen met Bol.com select?

Miranda

Eigenaar/vennoot van Thuisleven.com en Tuinenbuitenleven.com.
Verloofd met Tom, moeder van Daan (2004), Vera (2006), Tim (2008), Iris (2010) en Evi (2021).
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagjes weg, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen. In onze vrije tijd steken we onze energie in het klussen en verbouwen van onze woning waar we sinds 2020 wonen.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Voeg commentaar toe