Selecteer een pagina

Sommige tips hieronder genereren slechts een paar euro’s per maand, maar er zijn ook opties waarmee je best veel geld bij elkaar kunt verdienen. Door het internet, kan je thuis dan ook super snel geld verdienen. Lees snel verder om geweldige manieren te ontdekken, waarmee je met thuiswerk en eventueel naast een full-time baan wat extra geld kunt verdienen. Je vindt wellicht iets waar je nog nooit van gehoord hebt en zo houdt je wellicht iets over voor een leuke vakantie.

1. Verhuur je fiets, snowboard en andere sportitems

Als je het niet gebruikt, verhuur dan je fiets, snowboard of andere sportmaterialen die je thuis hebt liggen. Er zijn websites zoals Marktplaats waar je het kunt aanbieden.

2. Vul enquetes in of verdien met klikken

Geld verdienen met enquetes is nog nooit zo makkelijk geweest door het internet. Het is misschien niet zo bekend en je hoort er weinig over, maar tegenwoordig verdienen veel mensen hun geld door simpelweg vragenlijsten in te vullen. Vandaar dat dit onze nummer 1 is om snel en online geld te verdienen.

Geen zin in al die vragen? Meld je dan aan voor sites waarbij je mails krijgt die je weg moet klikken, zoals Euroclix, en er geld of cadeaubonnen mee kunt verdienen.

3. Doe slim je boodschappen

Voor je een boodschappenlijstje maakt, kijk dan even bij alle lopende geld terug acties welke jij nog kunt ophalen. Zijn de acties geldig bij alle supermarkten, kijk dan of er ergens een leuke spaaractie is waar je ook gebruik van kunt maken. Dat is voordeel op voordeel. Ook zijn er met regelmaat gratis dingen aan te vragen.
Tip: we weten allemaal dat het klimaat al genoeg te verduren heeft, wees dus niet de persoon die alles gratis ophaalt en aanvraagt omdat het kan. Gebruik het ook! Scheelt overigens ook weer met opruimen.

4. Test thuis websites voor €25 per uur

Heb je ooit een website bezocht die je geweldig vond of een website die helemaal niks was? Open een website, klik wat rond, krijg betaald. Eigenaren van nieuwe, of vernieuwde websites betalen jou om hun websites te testen. Thuis geld verdienen kan dus best leuk zijn! Bijvoorbeeld, bij User Testing kan je bijna €25 per uur verdienen. Je krijgt rond de €7,50 betaald via PayPal voor elke video van 20 minuten die je afwerkt. UserTestings betaald jou voor het bezoeken van websites of apps, wanneer je een set taken voltooid en wanneer je je mening deelt. Terwijl je een website bezoekt word je scherm opgenomen, en ook je stem. Cliënten zijn onder meer Apple, Microsoft, Adobe en andere Fortune 500 bedrijven. Hoe zou jij het vinden om thuis geld te verdienen terwijl je je mening geeft?

7. Breng lege printer cartridges terug

Er zijn veel mensen die dit niet weten, maar die lege printer cartridges die bij je thuis liggen rond te slingeren kunnen geld opleveren. Die worden namelijk hergebruikt, dus gooi ze niet in de prullenbak!

8. Krijg betaald om gezond te zijn

De gezondheid-app AchieveMint geeft je punten wanneer je bepaalde activiteiten onderneemt zoals bijvoorbeeld: lopen, je voeding bijhouden of wanneer je deelneemt aan een gezondheidsonderzoek. Je kan punten verdienen die kunnen worden omgezet in een Amazon Gift Card. Voor elke 10.000 punten die je verdient kan je ongeveer €7 verdienen. Er is geen limiet aan je mogelijke verdiensten. AchieveMint maakt verbinding met de fitness apps die je al geïnstalleerd hebt zoals: Fitbit, RunKeeper, Healthkit, en MyFitnessPal. Je kan 10 punten verdienen door lid te worden van AchieveMint en een app te verbinden.

9. Verdien thuis geld als freelance-schrijver

Je kan je inkomen enorm vergroten door thuis freelance werk te doen. Ben je een huismoeder met een Engels diploma of een man die elke fout uit een tekst weet te halen? Grote en betrouwbare websites zoals Upwork hebben duizenden mensen die hun skills aanbieden van technologie tot bedrijfsartikelen. Je krijgt betaald voor elk artikel dat je schrijft. Als je een goede reputatie krijgt, dan kan je hiermee met thuiswerk veel geld verdienen.

10. Technisch freelancen

Freelancen hoeft niet altijd gepaard te gaan met schrijven. Je kunt thuis verschillende dingen doen om thuis geld te verdienen, zoals: design, grafisch vormgeven, marketing en website programmeren. Kies zelf uit hoeveel je per opdracht betaald wilt krijgen en begin met online thuis geld te verdienen.

Weet jij nog meer manieren om vanuit huis geld te verdienen?

Geverifieerd door ExactMetrics