Selecteer een pagina

In voorgaande jaren was de Jumbo Dagje Uit spaaractie al een groot succes. Er hebben veel mensen deelgenomen aan deze leuke actie en ze hebben veel plezier beleeft. Uit een poll onder ruim 33.000 deelnemers is gebleken dat dit de leukste en verrassende uitjes waren:

Burgers Zoo – Leukste Dagje Uit
Phantasialand – Hoogst gewaardeerde Dagje Uit
Indoor Skydive Roosendaal -Meest verrassende Dagje.

Jumbo Dagje Uit Actie

In de laatste jaren kon je nog muntjes sparen voor korting op een Jumbo Dagje Uit in en rondom Nederland. Nieuw is dat je nu met de Jumbo’s Extra app punten kunt sparen. Deze zijn in te ruilen voor gratis boodschappen. Maar ook voor een gratis tweede kaartje voor een dagje uit. Net als de gratis boodschappen wisselen de dagjes uit waar je voor kunt kiezen eens in de zoveel tijd. Het inwisselen van 1.000 punten is al goed voor het ontvangen van een kortingsvoucher.

Punten verzilveren

Je kunt 1.000 punten verzilveren in de Jumbo Extra app. De hoogte van de korting verschilt van 50% korting tot 1+1 toegangskaartje gratis. Op dit moment kun je kiezen uit korting op een bezoek aan Sanadome, Fun Forest, Avonturenboerderij Molenwaard, Nationaal Militair Museum en het Strandfestival ZAND. Het aanbod wisselt regelmatig, dus houd de app goed in de gaten. Ook de voorwaarden vind je terug in de app.

Lees ook.

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’.

Heb jij afgelopen jaar ook gespaard voor een Dagje Uit?

Geverifieerd door ExactMetrics