Jumbo Dagje Uit Actie
Thuisleven.com > Geldzaken > Jumbo Dagje Uit Actie.

Jumbo Dagje Uit Actie.

In voorgaande jaren was de Jumbo Dagje Uit spaaractie al een groot succes. Er hebben veel mensen deelgenomen aan de Actie en ze hebben veel plezier beleeft. Uit een poll onder ruim 33.000 deelnemers is gebleken dat dit de leukste en verrassende uitjes waren:

Burgers Zoo – Leukste Dagje Uit
Phantasialand – Hoogst gewaardeerde Dagje Uit
Indoor Skydive Roosendaal -Meest verrassende Dagje.

Jumbo Dagje Uit Actie.

Vanaf 13 maart 2019 zijn er weer muntjes te sparen voor korting op een Jumbo Dagje Uit in en rondom Nederland. Nieuw afgelopen jaar was dat er ook gespaard kan worden voor theater- en jeugdvoorstellingen door heel Nederland. Tot en met 30 april 2019 ontvang je bij iedere 10 bestede euro een kortingsmunt. Deze Dagje Uit kortingsmunt vertegenwoordigt een waarde van 2,50 euro en deze korting kan gestapeld worden tot een maximum van wel 25 euro korting op een toegangskaartje.

Jumbo dagje uit

Kortingsmunten verzilveren.

Deze kortingsmunten zijn tot en met 5 januari 2020 online te verzilveren op Dagjeuitactie.nl of in de speciale Dagjes Uit App. De hoogte van de korting verschilt per locatie, per dag en voor een volwassene of juist een kinderkaartje. Na deze datum komt de waarde van de kortingsmunten te vervallen. Een lange lijst aan dierentuinen, welness, musea en pretparken vrolijken het beeldscherm op. Bekijk alle 77 locaties van Jumbo Dagje Uit voor alvast heel wat voorpret. De zeer uitgebreide Jumbo Dagje Uit actievoorwaarden met zelfs een bezoekgarantie zijn via de link te vernemen.

De Jumbo Dagje Uit Facebookgroep en nieuwsbrief.

Deze leuke spaaractie heeft zelfs een eigen “Jumbo Dagje Uit Facebookgroep”. Eigenlijk kan je hier het hele jaar door terecht met je vragen en opmerkingen. Verschillende mensen hebben hun ervaring achtergelaten met foto en al. Een hele leuke groep als je van uitjes houdt.
Of je geeft je op voor de nieuwsbrief en blijft op de hoogte van de Superdeals en andere handige tips. Heb jij al een leuk uitje op het oog?

Lees ook:

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’.

Heb jij afgelopen jaar ook gespaard voor een Dagje Uit?

Linda Meester

Mede-eigenaar van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

7 reacties