Bij deze tweede zwangerschap had ik niet verwacht nog bij de Baby-Dump te komen, omdat dit nogal uit de route voor ons ligt. Maar niet zolang na de geboorte van ons zoontje, kwam ik er toch i.v.m. de aanschaf van een Duo-buggy. Je kunt een kaartje voor de gratis aan te vragen babydoos online opzoeken en uitprinten en de gegevens invullen met de verwachte geboorte datum van je kindje of het kaartje invullen wat bij de folder zit die je kunt aanvragen.

Baby-Dump Cadeaupakket

Maar als je onverwachts in de winkel komt of het kaartje vergeten bent, kun je deze ook in de winkel zelf invullen. In mijn geval was het ook geen probleem om vlak na de geboorte het gratis Baby-Dump cadeaupakket op te halen, omdat ik te ziek was geweest tijdens de zwangerschap om deze afstanden te reizen.
Ik keek er weer naar uit om het bekende groen/witte doosje in de kleuren van Baby-Dump te openen. Deze doos was eigenlijk niet veranderd ten opzichte van mijn vorige zwangerschap. Dit was ook nog maar 1,5 jaar terug, alleen de kleuren van de artikelen waren wel iets veranderd.

De inhoud van het Baby-Dump cadeaupakket

-Dumpy de zeehond knuffel. Het is altijd handig om een tweede exemplaar te hebben i.v.m. het veelvuldig wassen op 60 graden vanwege allergieën hier.
-Rompertje maat 50/56 met de tekst -I look so cute –
-Hydrofiel monddoekje. Toevallig dit keer met blauwe sterretjes; het blijft altijd een verassing welke kleur erin zit.
-Bibi mondspeentje met – ilovemama-
-Foldertje met winactie code van Aerosleep
-Lepeltjes, afsluitbare bakjes en een set tuitbekertjes. Dit keer zijn de kleuren in pasteltinten voorheen waren dit felle kleurtjes. Deze kleuren vind ik persoonlijk erg mooi, de lichtere pastel variant.

Conclusie

Een leuk cadeaupakket dat ik weer met plezier heb opgehaald en geopend en met nuttige producten erin.

Heb jij wel eens een babydoos opgehaald?

Geverifieerd door ExactMetrics