Thuisleven.com > Gratis aan te vragen

Gratis aan te vragen

Bij Thuisleven zijn wij gek op gratis artikelen, schijnbaar zijn wij niet de enige want ook de Geld-terug-acties worden vaak en veel gelezen. Op verzoek deze verzameling aan gratis op te halen of aan te vragen spullen. En bij aanvulling of verbetering van deze lijst horen wij dat natuurlijk graag per winnen.thuisleven@gmail.com of in de Facebookgroep Tips en Acties van Thuisleven! Alle tipgevers maken kans op een kwartaalprijs.

Gratis producten of toegang

Gratis op je verjaardag

  • Gratis naar de sauna op je verjaardag;
  • VIER JE VERJAARDAG IN WALIBI HOLLAND. Hiep hiep hoera. Je bent jarig en dat wil je vieren met een knalfeest. Wat is er nou cooler dan een verjaardag in Walibi Holland? Weg met thuiszitten en saaie visite. Lang zal je leven op z’n kop in de achtbaan. En omdat je jarig bent geven wij je een ticket cadeau. Alvast gefeliciteerd. Natuurlijk kom je niet alleen en daarom mag je maar liefst 3 vrienden of vriendinnen mee nemen die €6,50 korting p.p. op de reguliere kassaprijs. Een feestje vier je immers niet alleen. meer info lees je hier.
  • Kinepolis trakteert je op een filmticket voor je verjaardag!
  • Dus speciaal voor jou zetten we op je verjaardag een lekker cadeautje voor je klaar in de App. Kies gratis uit 6 McNuggets, een Hamburger of McFlurry. Alvast gefeliciteerd en maak er een mooie dag van. Tot snel!
  • Korting- Lezers van de Efteling Nieuwsbrief (en in het profiel opgegeven kinderen) kunnen rondom hun verjaardag de Efteling bezoeken met 25% korting! Je ontvangt de unieke code per e-mail op het einde van de maand vóórdat je jarig bent. Daarnaast ontvang je op je verjaardag zelf een reminder. Om de mail op je verjaardag zelf te krijgen moet je wel (minimaal een dag vóór je verjaardag) ingeschreven zijn voor de Efteling Nieuwsbrief én je geboortedatum in je profiel hebben ingevuld.

Proefnummers

Gratis voor aanstaanden (verloving / huwelijk):

Gratis voor (aanstaande) Moeders en Baby’s:

Help ons met het vinden van nieuwe acties en maak zelf kans op een leuke kwartaal prijs!

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle deelnemers Check de pagina om te zien welke prijs er dat kwartaal uit gaat).

20 reacties