Selecteer een pagina

In de serie Tom & Jerry in New York draait alles om het befaamde kat en muisspelletje. Breng Tom & Jerry in huis met een spannend spelletje samen met je kinderen. Verstop je als een muis of sluip als een kat door het huis terwijl je je innerlijke Tom of Jerry laat schitteren!

Hier zijn een paar eenvoudige stappen om verstoppertje te spelen:

  1. Kies je rol: Als ouder moedig je je kinderen aan om samen te beslissen wie liever Tom de kat wil zijn die jaagt, of Jerry de muis die zich verstopt. Misschien kunnen jullie zelfs een vriendje uitnodigen om als duo te spelen!
  2. Verstop je slim: Stimuleer je kinderen om slim gebruik te maken van de omgeving om zich te verstoppen. Denk aan plekken achter de bank voor Jerry, of in een kast voor Tom. Laat ze creatief zijn en denken als een kat of muis!
  3. Ontsnap slim: Als ze Tom zijn, laat ze al hun sluwe trucjes gebruiken om Jerry te vinden. En als ze Jerry zijn, moeten ze snel en behendig zijn om te voorkomen dat ze gevangen worden! Misschien kunnen ze zelfs wat kaasstukken achterlaten als lokmiddel voor Tom.
  4. Wissel van rol: Bespreek samen met je kinderen om na een aantal rondes van rol te wisselen. Op deze manier krijgt iedereen de kans om zowel de jager als de prooi te zijn, wat het spel spannend en leuk houdt voor iedereen!
  5. Heb plezier: Herinner je kinderen eraan om te lachen en plezier te hebben terwijl ze verstoppertje spelen als Tom en Jerry. Als ouder kun je samen met hen genieten van het spel en hun fantasie de vrije loop laten gaan, terwijl ze hun innerlijke kat of muis laten schitteren!

Maak het verstoppertje spelen nog leuker met je kinderen door deze stappen te volgen! Vergeet niet dat Tom & Jerry de echte experts zijn, dus zorg ervoor dat je hun nieuwste korte avonturen in New York volgt vanaf 24 maart, elke dag op Cartoonito tijdens het reguliere schema. Veel kijkplezier!

Win

Thuisleven mag een pakketje met daarin: 1 The Happos Family rugzak, 1 Batwheels placemat, 1 Lucas de spin puzzel, 1 Tom en Jerry USB en 1 Tom en Jerry sleutelhanger verloten onder de deelnemers. Deelnemen aan de winactie is heel eenvoudig. Laat onder dit artikel en onder 2 willekeurige andere artikelen op Thuisleven.com een reactie achter.

De winactie liep tot en met 14-4-2024.

Lees ook:

Welk spel spelen jullie kinderen graag?

Geverifieerd door ExactMetrics