Thuisleven.com
Klok voorjaarsschoonmaak
Thuisleven.com > Huishouden > Schoonmaken > Een milieubewuste voorjaarsschoonmaak maakt je blij

Een milieubewuste voorjaarsschoonmaak maakt je blij

De lente begint pas echt met een lekkere opfrisbeurt van je woning. Met de nieuwe Klokbox haal je alles in huis voor een milieubewuste voorjaarsschoonmaak. Niet voor niets komt Klok Waspoeder Wit als beste ecologische wasmiddel uit de test van de Consumentenbond. Daarnaast zijn de producten van Klok ook vriendelijk voor je huid. Daar word je pas echt blij van. Informatie: klok-eco.nl.

Met de producten van Klok pak je alles grondig aan en zorg je ervoor dat je huis weer helemaal spik en span wordt. Aan de recepturen zijn geen parfums en kleurstoffen toegevoegd waardoor de kans op een allergische reactie zeer beperkt is. Alle Klok-producten zijn gecertificeerd met het EU Ecolabel en het Asthma Allergy Nordic label.

Uitvoerig getest

Producten met het Europees Ecolabel zijn door een onafhankelijke organisatie gekeurd. Behalve milieueisen worden er ook hoge kwaliteitseisen aan de was– en reinigingsmiddelen gesteld. Zij zijn minder schadelijk voor het milieu en zorgen ervoor dat het ecosysteem zo min mogelijk wordt verstoord.

Producten met het Asthma Allergy Nordic label zijn kritisch getest en worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, een allergie of een andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden.

Informatie

KlokDe producten van Klok zijn verkrijgbaar bij de supermarkt en online via www.klok-eco.nl. Met de nieuwe Klokbox, die je in de webshop kunt bestellen, maak je voordelig kennis met het assortiment van Klok. Consumentenadviesprijs € 24,99 (normaal € 35,63) en geen verzendkosten.Nieuwe Klokbox

De nieuwe Klokbox bestaat uit de volgende producten:

 • waspoeder kleur
 • pow(d)er dose wit
 • vloeibaar wasmiddel
 • afwasmiddel xtra care
 • vaatwastabletten
 • Klok allesreiniger
 • Klok wc-reiniger

Over Klok

Het vertrouwde en Nederlandse Klok merk bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar.
Bij Klok heeft het milieu altijd hoog in het vaandel gestaan. Zo had Klok het eerste fosfaatvrije wasmiddel op de Europese markt en kwam Klok als eerste met een compact waspoeder. Als logisch gevolg hebben sinds 2001 alle Klok producten het Keurmerk van het Europees Ecolabel.

Naast het belangrijke milieuaspect, hecht Klok ook veel waarde aan producten die huidvriendelijk zijn. De producten bevatten daarom geen parfum en kleurstoffen. Zo zijn alle Klok producten voorzien van het Huid Allergie Keurmerk van het Huidfonds. De beoordeling van producten door de Stichting Keurmerk Huidfonds geschiedt door een commissie van dermatologen en andere deskundigen.

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

21 reacties

 • Zin in schoonmaken zal ik nooit krijgen vermoed ik, maar dit pakket maakt het een stuk minder erg. Zo durf ik de uitdaging voorjaarsschoonmaak wel aan. Een mooi merk, goed voor het milieu en je huid. Dat kan ik met mijn gevoelige huid wel gebruiken.

 • Ik maak graag kans, zeker met kids die snel allergisch reageren zijn dit hele fijne producten. Echt een geweldig pakket, een fijn cadeau!

 • Wat een mooie winactie. Ik vind het belangrijk dat mijn huis en was schoon word maar bog belangrijker dat de planeet schoon word voor mij kids. Ik koop daarom altijd KLOK. Ik doe graag mee omdat het binnenkort weer tijd is voor de grote lente schoonmaak

 • Fantastisch, op een milieuvriendelijke en vooral huidvriendelijke manier door Klok je huis schoon te kunnen maken en houden! Graag loot ik mee!

 • Ik gebruik altijd wel het afwasmiddel maar de rest heb ik nog nooit geprobeerd, geen idee waarom niet eigenlijk. Wordt wel eens tijd…

 • Wat ee compleet voorjaars schoonmaakpakket van Klok. Ik voel de lente al komen, al viel er gisteren nog sneeuw. Ik ga er graag mee aan de slag zodat alles weer fris en stralend schoon is. Geweldig dat het ook huidvriendelijk producten zijn! Fijn om hier te lezen dat Klok meer is dan een wasmiddel maar ook schoonmaakproducten heeft. Weer wat geleerd, ik probeer ze graag uit!

 • Wat een lekker fris pakket. Ik ben wel van van de producten van klok!! Ivm alle regen word er wat extra gepoetst nu,kids en honden… modderplassen, hahaha ik blijf aan de gang. Maak graag een kansje. Groetje ilsiee

 • Wat heeft Klok eigenlijk een hoop producten! Ik ken eigenlijk alleen het wasmiddel. Tijd om de rest eens uit te testen dus!!

 • laat het voorjaar maar komen met dit geweldige pakket van klok zal het met de schoonmaak dik in orde komen

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics