Thuisleven.com
Lenteklus: groene aanslag verdwijnt snel en grondig met Tricel Soda
Thuisleven.com > Buiten > Tuinmeubels > Reinig terras en meubels milieuvriendelijk met soda

Reinig terras en meubels milieuvriendelijk met soda

Groene aanslag verwijderen met Tricel Soda is misschien wel de leukste lenteklus. In ieder geval de makkelijkste. In een handomdraai heb je een sprankelend schoon terras en schone tuinmeubelen. Het voorjaar kan beginnen. Kijk voor meer informatie op www.schoonmakenmetsoda.nl.

Groene aanslag verdwijnt als sneeuw voor de zon door 2 kg soda op te lossen in een liter kokend water dat je aanvult met 9 liter koud water. Dit giet je uit over de groene aanslag en laat je twee dagen intrekken. Daarna verwijder je met de tuinslang eenvoudig, doeltreffend en milieuvriendelijk de aanslag.

Tricel Soda is een milieuvriendelijk alternatief voor de vele reinigingsmiddelen die je in de supermarkt kunt kopen. Het is mild, milieuvriendelijk en zuinig in gebruik. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig voor een groots effect. Dit maakt Tricel Soda een stuk goedkoper dan andere schoonmaakmiddelen. Naast een krachtig en veelzijdig schoonmaakmiddel is soda ook waterontharder, luchtverfrisser, ontstopper en ontvetter. Zorg daarom dat je altijd soda in huis hebt.

Waterontharder

Soda heeft een wateronthardende eigenschap. Giet een half kopje soda in het wasmiddelenbakje en een schep in de trommel van de wasmachine. Laat de machine leeg draaien op 90 graden. Door de wateronthardende eigenschap wordt kalkaanslag in de machine voorkomen.

Luchtverfrisser

Neutraliseer nare luchtjes in je container met Tricel Soda. Vooral in de warme zomermaanden kun je last krijgen van stank en ongedierte bij je gft-bak. Strooi grof soda onderin de container en je bent zo van de vieze geurtjes af.

Ontstopper en ontvetter

Met Tricel Soda Grof ontstop je razendsnel de gootsteen: je strooit soda over de afvoer en spoelt het na met kokend heet water. Je oven ontvet je door deze schoon te maken met een hete, sterke soda oplossing. Ook het barbecuerooster wordt weer blinkend schoon als je deze in een hete sodaoplossing laat weken.

Met Tricel Zilver Soda maak je zowat alles schoon in en om het huis. Het is een ideaal middel voor dagelijkse schoonmaakklussen zoals het reinigen van de keuken, vloeren, deuren en geglazuurde tegels. Klik hier voor een aantal instructievideo’s.

Informatie

Tricel Soda is verkrijgbaar bij de supermarkt en via www.klok-eco.nl. Je hebt keuze uit Tricel Zilver Fijn, zak 1000 gram of emmertje 800 gram en Tricel Zilver Grof, zak 1000 gram. Ga voor meer informatie naar www.schoonmakenmetsoda.nl.

Over Senzora

Familiebedrijf Senzora produceert in Deventer een compleet pakket was- en reinigingsmiddelen. Zij investeert in de toekomst en legt zich toe op de productie van ecologische- en huidvriendelijke wasmiddelen. In 2001 is Senzora bekroond tot hofleverancier, wat betekent dat het bedrijf zich onderscheidt door kwaliteit, soliditeit en continuïteit binnen de bedrijfsvoering. Meer informatie: www.senzora.com.

Lenteklus: groene aanslag verdwijnt snel en grondig met Tricel Soda

Lees ook:

Heb jij al eens van Zamarra’s doeken gehoord?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

41 reacties

 • Nog niet eerder van de doeken gehoord, maar wel van de schoonmaakproducten. Mooi pakket voor een fris huis nu de lente in aantocht is.

 • Met deze prachtige producten maak ik mijn huis en tuin lentefris! De zamarra’s doeken ken ik niet en wil hier graag mee aan de slag!

 • Met de voorjaarsschoonmaak in het vooruitzicht maak ik graag kans op dit pakket. Met de Tricel producten heb ik ruime ervaring. De Zamarra doeken zou ik graag eens uitproberen.

 • Deze producten gebruikte mijn moeder altijd
  Bij haar moest altijd alles schoon zijn
  Helaas is mam overleden
  Als ze er nog was zou zij 15 maart 90 jaar worden

 • IK heb nog nooit van deze doeken gehoord, maar ben er wel erg benieuwd naar en doe graag mee voor dit schoonmaakpakket met de Zamarra doeken.

 • Oh hier ook zo’n mooie actie! Ik ben erg tevreden over de werking van groene zeep, ben nog wat zoekende naar de toepassing van soda. Fijne suggesties zijn dit.

 • Wat geweldig, dit pakket met ouderwets degelijke en uitstekende schoonmaakprodukten ! Hiermee krijgt alles een opfrisbeurt.

 • Ik doe mee, als het warmer wordt ga ik een voorjaar schoonmaak houden en dan komt deze producten goed van pas!

 • Wat een leuke manier om zo kennis te maken met Zamarra schoonmaken-doeken. En natuurlijke schoonmaak middelen ik hou er van. Geweldig deze tips weer wat je er legaal mee kan doen. Ik zou er ook graag voor mee willen loten.

 • Tuin- en Buitenleven, Thuisleven, #Tricel en #Zamarra wat een pakket om het terras en alles dolfijn #milieuvriendelijk lente klaar te maken. Ik loot graag mee. De ramen aan de buitenkant wassen vind ik dan erg leuk want dan kunnen we weer heerlijk in het zonnetje zitten en kan het genieten beginnen. ☀️

 • Ik ken deze Zamarra’s schoonmaakdoeken nog niet. Klinkt gek maar ik vind schoonmaken een fijne ontspannende bezigheid dus ik zou wel raad weten met deze doorwerkdoeken!

 • Ik ken Zamarra’s doeken nog niet. Klinkt misschien gek maar ik vind schoonmaken echt een heerlijk ontspannende bezigheid… Dus met deze doorwerkdoeken weet ik wel raad!

 • Ik ken Zamarra’s doeken nog niet. Klinkt misschien gek maar ik vind schoonmaken echt een heerlijk ontspannende bezigheid… Dus met deze doorwerkdoeken weet ik wel raad!

 • Ideaal pakket. We hebben 2 grote terrassen in onze tuin die inmiddels helemaal onder de groene aanslag zitten, nog geen doeltreffend schoonmaakmiddel gevonden, misschien is dit de uitkomst? Ook ideaal voor andere schoonmaakklussen die binnenshuis nodig gedaan moeten worden.

 • Wij gaan half april verhuizen van een appartement naar een huis met tuin, dus we kunnen dit schoonmaakpakket heel goed gebruiken!

 • Schoonmaak van het terras en de buitenboel staat ook nog op ons programma. Eerst nog maar even wachten op wat warmer weer. Ik doe graag mee met deze actie

 • Ik doe erg graag mee , erg mooi pakket voor de voorjaarsschoonmaak , Groetjes Anneliese de Waal

 • Echt super gaaf voor de huispapa hier in huis. Dit zal hem op weg helpen met de grote schoonmaak van het voorjaar!

 • Nee, nog niet eerder gehoord van Zamarra’s doeken! Dus mooi om hier bij Thuisleven.com kennis te maken met deze schoonmaakproducten! Ben heel benieuwd naar dit schoonmaakpakket. Ik hou van een heerlijk schoon en fris ruikend huis. Doe daarom graag mee om alles uit te proberen. Laat maar komen die voorjaarsschoonmaak!

 • De Zamarra doeken ken ik nog niet dus even opgezocht. Ideaal dat je ze eindeloos kunt wassen. Het formaat van 40 x 40 is fijn Zo kan ik ze prettig vouwen en telkens een stukje van de doek gebruiken.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics