Klokbox

Klokbox schoonmaakpakket

Op Thuisleven hebben we met regelmaat winacties georganiseerd met het merk Klok. Als een soort van dank je wel hebben wij een Klokbox mogen ontvangen om zelf de producten van dit merk te kunnen ervaren. Met vijf kinderen wordt er hier in huis heel wat gepoetst en gewassen dus daar zijn we wel blij mee!

Inhoud Klokbox

De Klokbox is een doos vol met producten van Klok waarmee je op een voordelige manier kennis kunt maken met het assortiment. De Klokbox bestaat uit de volgende Klok-producten:

  • Waspoeder kleur 1,17 KG
  • Waspoeder wit 1,17kg
  • Vloeibaar wasmiddel wit 1,485L
  • Afwasmiddel xtra care  500ml
  • Vaatwastabletten 501g
  • Allesreiniger 1L
  • Wc-reiniger 750ml

Consumentenadviesprijs € 19,99 (normaal € 27,23) zonder extra verzendkosten en is in de webshop te bestellen.

Wat vinden wij ervan?

Zoals al eerder gezegd wassen en poetsen we er met vier kinderen heel wat op los. Schoonmaakmiddelen van goede kwaliteit zijn dan ook een pré. Daarnaast maken we ook steeds meer milieubewustere keuzes. Met de Klok producten zit dat wel snor is mij al vaker opgevallen. Maar wat ons vooral opvalt is dat de huid van onze oudste dochter een stuk rustiger oogt nadat ze met deze producten in contact is gekomen. Onze dochter heeft last van allergieën die zich vooral uiten bij schoonmaakmiddelen. Zodra ze daarmee in contact komt krijgt ze blaren achtige verschijnselen op de aangedane huid. Bij het ene product meer dan bij het andere, bij Klok helemaal niet!

Daarnaast vind ik het een fijne gedachte dat de producten uit ons eigen land komen. Zo hoeft het niet de wereld over om bij ons in huis te komen. De geuren in de producten zijn mild tot haast reukloos. Vind ik zelf beter dan een keuken die naar nepbloemen ruikt van het schoonmaakmiddel.

Al met al zijn wij dan ook zeer tevreden over de producten. En nadat mijn partner, chemicus, de ingrediëntenlijst heeft doorgenomen op de verpakking weten wij wat we voortaan kopen.

Klok kort en krachtig op een rij:

Heb jij al eens de producten van Klok gebruikt?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

10 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics